“Nikkei”

tik f  juli 2017, lever/vit/tan

e SE(u)UCH DKUCH Lordsett Truly Madly Deeply
u SEU(u)CH Beeline Iced Chiffon
Stamtavla och annan info hittar du här på Rasdata 

BIS 4 Valp SSRK
BIM Junior SKK
CK, bästa tik placerad

 

 

Nikkei är dotter till Iza i hennes första kull 2017 som du kan läsa om HÄR. Hon är kullsyster till “Diixii” som du kan läsa om HÄR. Hon var bara några veckor gammal när hon stal vårt hjärta. Inte bara stack hon ut för att hon är tanfärgad, en färg vi älskar på såväl bruna som svarta springer, men hon hade också samma “det” som Iza hade som valp. Hon är en mycket nyfiken men stabil tjej som tar sig an allt nytt hon möter i omvärlden med ständigt viftande svans. Utan att vara framfusig kan vi säga att vi inte sett henne vara rädd för något. Precis som mamma visade hon också tidigt att hon är spontanapportör – alltid har hon något i munnen och allt ska bäras på. Både tillåtet och otillåtet 🙂

Som valp ställdes hon ut 2 gånger. Först hos SSRK Åstorp där hon vann sin klass bland 6 tikar, hon blev BIR och slutade sedan som BIS-4. Vilken debut! Samma helg var hon också på SKK:s valputställning i Flyinge där hon blev BIR. Som vuxen har hon visats sparsamt men under 2018 debuterade hon vid SKK Hässleholm där hon vann juniorklassen med ck och blev BIM Junior. I Bjuv på SSRK:s utställning 2019 vann hon unghundsklassen båda dagarna och dag två fick hon ck och slutade som 4:e bästa tik.

Nikkei hade sin första kull 2019 och den kan du läsa mer om HÄR. Hon hade sin andra kull i början av 2021 och den kan du läsa om HÄR.

 

Nikkei 2 år

Se fler foton av Nikkei i galleriet! Klicka för större bild och bläddra med pilarna.