coollogokenneln

mål

duo1b

Vid val av springervalp – vänd dig med förtroende till oss – endast hos erfarna uppfödare får du råd och hjälp såväl före som efter valpköpet! 

Vi har många valpköpare som genom åren återkommit till oss och köpt springer nr 2, 3 osv – vilket tyder på att vi är på rätt väg sedan 1978. Vi har en liten uppfödning med som regel 1 – 3 kullar om året. Våra hundar är en del av familjen, liksom valparna den tid de är här. Till dags dato har vi fött upp 84 kullar med 576 valpar – varenda en lika viktig!

0801titt2

  • Vid leverans är våra valpar registrerade i SKK och har veterinärbesiktningsintyg ej äldre än 7 dagar. De är vaccinerade mot parvovirus och ID-märkta. Konsumentköplagens garanti mot dolda fel gäller i tre år från leveransdagen mot försäkringsöverenskommelse. Alla valpar får också utfodrings- och skötselråd med sig på vägen till sitt nya hem, likaså SKK:s broschyr “Välkommen Valp” samt ytterligare råd efter behov. En första trimning ingår även.
  • Vi är godkända av SKK och följer de regler för uppfödning som de fastställer. Vi är också godkända i Springer Klubbens uppfödarutbildning.
  • Vi har exporterat hundar till Norge, Danmark, Finland och Holland
  • Är du intresserad av valp från oss så vill vi att du har läst Köpa valp innan du kontaktar oss. Välkommen!

Marreskull

Sedan 2013 är Eva stolt hedersmedlem i Springer Klubben
som hon bl a var med att bilda.

hedersmedlem2Vi är också medlemmar i:

SKK-logo-sidhuvud-170-px ssrklogo