Om kenneln

mål

duo1b

Vid val av springervalp – vänd dig med förtroende till oss – endast hos erfarna uppfödare får du råd och hjälp såväl före som efter valpköpet! 

Vi har många valpköpare som genom åren återkommit till oss och köpt springer nr 2, 3 osv – vilket tyder på att vi är på rätt väg sedan 1978. Vi har en liten uppfödning med som regel 1 – 3 kullar om året. Våra hundar är en del av familjen, liksom valparna den tid de är här. Det har blivit många valpar genom årens lopp – varenda en lika viktig för oss! HÄR kan du se och läsa om alla de kullar vi fött upp. Vill du se vad några av våra tidigare valpköpare tycker? Klicka HÄR!

0801titt2

  • Vid leverans är våra valpar registrerade i SKK och har veterinärbesiktningsintyg ej äldre än 7 dagar. De är vaccinerade mot parvovirus och ID-märkta. Konsumentköplagens garanti mot dolda fel gäller i tre år från leveransdagen mot försäkringsöverenskommelse. Alla valpar får också utfodrings- och skötselråd med sig på vägen till sitt nya hem, likaså SKK:s broschyr “Välkommen Valp” samt ytterligare råd efter behov. En första trimning ingår även.
  • Vi är godkända av SKK och följer de regler för uppfödning som de fastställer. Vi är också godkända i Springer Klubbens uppfödarutbildning.
  • Vi har exporterat hundar till Norge, Danmark, Finland, Holland och Sydafrika
  • Är du intresserad av valp från oss så vill vi att du har läst vår Q&A Köpa valp innan du kontaktar oss. Välkommen!
  • Vill du se och följa några av våra tidigare valpkullar i text och bild så klicka HÄR

Marreskull
Sedan 2013 är Eva hedersmedlem i Springer Klubben som hon bl a var med att bilda.

hedersmedlem2

Vi är också medlemmar i:

ssrklogo

Vid utfodring använder vi:


Monster Pet Food

BChundlogga

Se filmen med Flisans valpar, 3 veckor gamla!