doghair

entre2Vi bor i Skåne i ett villaområde i södra Helsingborg som heter Planteringen/Miatorp. Dit flyttade vi 2006 efter att tidigare ha bott i Löddeköpinge och dessförinnan i Småland, utanför Växjö, i många år. Vi har också bott några år i Ramlösa. Nu bor vi i Helsingborg på Östra Tallgatan 13 i en grå 20-talsvilla.

Vägbeskrivning från E6:ans båda riktningar: sväng av vid Helsingborg Södra och fortsätt in mot Centrum. Sväng sedan vid Ramlösa Trafikplats där det står Råå och Skåneterminalen (avfart nr 26), i rondellen sväng vänster mot Råå. Vid första rödljuset tar du höger. Kör förbi Willy´s på höger sida och sväng andra rödljuset till vänster (mot Skåneterminalen). I första rondellen sväng höger in på Industrigatan och sedan är andra gatan till höger Östra Tallgatan. Kommer du från Centrum eller Råå är Östra Tallgatan en tvärgata till Planteringsvägen i korsningen mittemot Hallbäcks Audio/Videoaffär.

 

Här kan du se karta och få vägbeskrivning genom Google Maps

Hundarna älskar att springa nere vid havet – oavsett väder och oavsett årstid är det aldrig fel med ett dopp! Vi har också fina naturområden att ströva runt på i närheten, t ex kring Söderåsen eller Hallandsåsen. Här kan du se en film från en av våra turer till havet!

Klicka även på en bild nedan för att se större foton och bläddra i bildspel!