Valpar just nu

Första kullen 2021

Mor: Beeline Run To The Sun “Nikkei”
Far: CIE Nordic CH Nord CH LICH Meleverly Top Scorer “Colin”

Nikkei är parad med Colin den 22 november och beräkas föda kring den 24 januari 2021. Valparna kommer då preliminärt att vara leveransklara runt den 21 mars. Du kan läsa och se mer om Nikkei HÄR och du kan läsa om hennes förra kull HÄR. Vi har tidigare också haft en kull efter Colin och då med vår tik Marre – den kullen kan du läsa mer om HÄR. 
Nikkei är 3 år gammal och på grund av olika omständigheter, bl a då Covid 19 gjort att alla utställningar varit inställda under 2020, så har hon inte visats på utställning på länge. Hon har dock ck och placeringar i Bästa tik från unghundsklass. Colin är utställningschampion, såväl internationell som nordisk, nordic och litauisk. Vi förväntar oss glada, mjuka, läraktiga och vackra valpar i den här kombinationen!

Den kommande kullens stamtavla ser ut så här:

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår väntelista för kommande kullar. Vänligen observera att sedan 2020 är det mycket hög efterfrågan på valpar. Missa inte vår information som finns under “Köpa valp”!

För att se våra kommande planer, se Planerade kullar

Vår senaste kull:

Maddies valpar föddes den 10 augusti. Det blev 5 stycken och alla är tingade.
LÄS MER OM DEN KULLEN HÄR