Valpar just nu

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår intresselista för kommande kullar, se Kontakt.  Innan du kontaktar oss, läs också informationen som finns under “Köpa valp”!  

 

KULL 1 2022

ART-WAVE´S KING OF POP “Jacksson” x BEELINE RUN TO THE SUN “Nikkei”

Jacksson och Nikkei har haft en love date och deras valpar föddes på julafton – det kallar vi julklapp! Vi fick 7 fina valpar, en hane och sex tikar. Alla är redan tingade men skulle det ske ändringar kommer vi att meddela det här. Valparna ska vara 8 veckor när de är klara för sina nya hem och det blir preliminärt kring den 20 februari 2022. Vi vill gärna ha aktiva valpköpare och eftersom vi i den här kombinationen även förväntar oss god exteriör är det extra roligt om du även är utställningsintresserad.

 

Jacksson är en ung hane och det här blir hans första kull. Vi tror att han passar utmärkt till Nikkei exteriört och eftersom vi haft kullar med såväl hans pappa som hans morfar tidigare så vet vi att temperamentet blir det som en springer ska ha – glada och aktiva! Jacksson har precis varit på sin första utställning som var Springer Klubbens Club Show med många anmälda hundar. Han lyckades mycket väl och blev BIS Junior samt 3:a av samtliga hanar med reserv-cert. På sin andra utställning vann han cert och BIM.

Nikkei är 4 år och har haft 2 kullar tidigare med valpar som vi och valpköparna varit så nöjda med. Du kan läsa mer om henne på hennes egna sida HÄR. Hon är en mycket glad tik och pigg på det mesta, oftast ser man henne med något i munnen då hon älskar att apportera och bära. Hon är mjuk och följsam och har lätt för att lära. Tyvärr är hon inte utställd så mycket, dels pga av covid då det inte varit några utställningar på nästan 2 år, dels på att hon haft sina kullar. Men inte desto mindre har hon blivit BIS 4 Valp SSRK, BIM Junior SKK samt fått CK och bästa tik placerad.