8 månader på fotot

“Tasha”

född 2023
e SEU(u)CH DKUCH  DKJCH Trimere Time Traveller
u SEU(u)CH DKUCH Beeline Run To The Sun
Stamtavla och övriga uppgifter HÄR

DAMS clear

MERITER:

Juniorcert Danmark
Excellent, ck juniorklass SSRK

Tasha var den enda tiken i Nikkeis sista kull så det var inget svårt beslut att ta att hon skulle stanna hos oss. Hon är därmed tredje generationen efter Ella och vi hoppas hon ska göra sin mormor CH Beeline Iced Chiffon och mamma Ch Beeline Run To The Sun stolta. Just nu är det mest lek i trädgården med dessa två som gäller!

Tasha debuterade på officiell utställning i Danmark hos Danska Spaniel klubben i Sörby för rasspecialist domare Sanna Kavén, Wildomars, Finland. Det var hela 5 st i hennes juniorklass men hon vann den ock fick danskt junior cert och klubb cert. Hon slutade som 4:a bästa tik totalt och vi är mycket stolta!

Den 24 februari var det dags för debut i juniorklassen när Tasha var 10 månader. Det blev hos inofficiella Nordskånska Kennelklubben i Hässleholm med spanielspecialist Rebecca Govik som domare. Tasha fick mycket fin kritik och slutade som BIR, dvs bästa Junior!

 

Så var det dags för debut i utställningsringen och det blev hos Springer Väst som hade sin 40 år jubileumsutställning med domare Inge Kristansen Sandbaek, kennel Diamond Rings, Danmark. Tasha är ju en glad och sprallig valp och vi hade bara tränat 1-2 gånger så jag var lite fundersam på hur det skulle gå att springa tillsammans med andra valpar. Men, som vanligt, överraskar hon alltid positivt! Hon skötte sig så fin och sprang och stod som hon skulle och viftade på svansen hela tiden. Av de 6 i klassen blev hon placerad 2:a med hp, så nöjd med det!
Foto: Coulouri Photography

Tasha hängde med sin bror Tesla när han debuterade i utställningsringen i Hässleholm den 27/8. Fast hon inte var anmäld kunde de tävla i parklass tillsammans vilket de gjorde med bravur och blev BIS 3!