Valpkull 2023

Kull 2023 – födda 23 april

Mor: SEU(U)CH DKUCH Beeline Run To The Sun “Nikkei”
Far: DKUCH SEU(u)CH DKJCH Trimere Time Traveller “Milo”

 

Nikkei s och Milos valpar föddes den 23 april och det blev 8 st varav 7 hanar. Det innebär att valparna är klara att åka till sina nya hem från den 18 juni. Alla valpar är leverfärgade/vita och alla har även tantecken som Nikkei. Just nu finns otingade hanar till dig som är intresserad.

Nikkei är mamma till Zatchii som vi planerar para senare i år men också till flera andra fina valpar, förutom Zatchii även vår Akiira. Flertalet av barnen har bra resultat på utställning och några är godkända i anlagsklass på viltspår. Det här blir hennes sista kull. Nikkei är vår tredje generation av utställningschampions på tiklinjen men framför allt är hon en stor personlighet. Alltid glad, alltid bär hon på något, alltid nära och hög kontaktbarhet är hennes kännetecken. Läs mer på hennes sida.

Milo är en ung hane som är uppfödd i England hos kennel Trimere men bor i Danmark där han samägs av kennel Siegers och Birgit Brasch. Vi har träffat honom några gånger och fallit helt för både hans utseende och trevliga sätt. Vi har också träffat hans mamma från kennel Trimere som är så lik Nikkei vilket inte gör det hela sämre, det är den typ av springer vi gärna vill ha. Hans pappa från kennel Meadowdale är en toppvinnande springer i England, läs om honom här. Milo är Dansk Juniorchampion och har framtiden för sig i utställningsringen. I den här kombinationen får vi in nytt blod som vi hoppas kunna gå vidare med.

Milo

Nikkei

Nikkei som valp