Valpkull 2023

Funderar du på en engelsk springer valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår intresselista, våra uppgifter hittar du under Kontakt.  Vi vill gärna att du först läser vår information som finns under “Köpa valp” så du är införstådd med hur det går till och vilka krav vi har på dig som valpköpare.

Kull 2 2023 – födsel slutet april

Mor: SEU(U)CH Beeline Run To The Sun “Nikkei”
Far: DKJCH Trimere Time Traveller “Milo”

 

Uppdaterat: Nikkei började löpa tidigare än vad vi trodde och parades den 23 februari. Det innebär att valparna preliminärt föds i slutet av april och är klara att åka till sina nya hem kring midsommar.

Nikkei är mamma till Zatchii som väntar valpar just nu men också till flera andra fina valpar, förutom Zatchii även vår Akiira. Det här blir hennes sista kull. Nikkei är vår tredje generation av utställningschampions på tiklinjen men framför allt är hon en stor personlighet. Alltid glad, alltid bär hon på något, alltid nära och hög kontaktbarhet är hennes kännetecken. Läs mer på hennes sida.

Milo är en ung hane som är uppfödd i England hos kennel Trimere men bor i Danmark där han samägs av kennel Siegers och Birgit Brasch. Vi har träffat honom några gånger och fallit helt för både hans utseende och trevliga sätt. Vi har också träffat hans mamma från kennel Trimere som är så lik Nikkei vilket inte gör det hela sämre, det är den typ av springer vi gärna vill ha. Hans pappa från kennel Meadowdale är en toppvinnande springer i England, läs om honom här. Milo är Dansk Juniorchampion och har framtiden för sig i utställningsringen. I den här kombinationen får vi in nytt blod som vi hoppas kunna gå vidare med.

Milo

Nikkei

Nikkei som valp