Planerade kullar

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår intresselista, våra uppgifter hittar du under Kontakt.  Vi vill gärna att du först läser vår information som finns under “Köpa valp”! så du är införstådd med hur det går till och vilka krav vi har på dig som valpköpare.

Efterfrågan på valpar under 2021 är mycket hög så är du seriöst intresserad av valp så rekommenderar vi att du sätter upp dig på vår intresselista så snart som möjligt, du hittar våra uppgifter under Kontakt.  OBS! Står du på intresselistan måste du förnya ditt intresse en gång/månad för att kunna stå kvar. Om besök hos oss i Coronatider kan du läsa här

Räkna med att valpen är klar att åka till sitt nya hem 8 veckor efter födsel och 17 veckor från parningen.

Kullen med REVELATION IN BLACK TAMAAM och BEELINE MADE TO MATCH  är tyvärr skjuten på framtiden på grund av att Russin skadad sig. Vi återkommer om det blir aktuellt vid hennes nästa löp eller först 2022. 

KULL 3, 2021:

Vår BEELINE MARRY COME UP “Maddie” är parad med  SEVCH Glamorly Ginger Ale och kommer preliminärt att valpa kring den 18 juli. Se mer under Valpar just nu. 

KULL 4, 2021:

Uppdatering: Adéle är parad den 22 juni vilket innebär att valparna kommer att födas kring den 24 augusti. De är sedan klara att åka till sina nya hem 8 veckor senare, dvs kring den 19 oktober.


Mamma blir”Adéle”,
SEVCH BEELINE AMARULA AFTERGLOW.  Klicka på namnet för att läsa mer om henne, hon är 8:e generationen till en av våra stamtikar, Brigadoon Fern Of Easingwold. Pappa är den svart/vita DKJUCH ASTROSPRING´S TRITON “Sam”. Det är en hane vi tycker mycket om och som trots sin ringa ålder och med knappt några utställningar på över ett år ändå har blivit juniorchampion i Danmark och blivit Silver Cup Junior Winner där. Han tävlar även i rallylydnad och alldeles nyligen blev han godkänd på jakt Nybörjarprov B. Sam har också precis blivit godkänd i anlagsklass på viltspår och då Adéle är viltspårschampion, liksom flera av hennes släktingar, ser vi även i den här kullen helst dig som kommande ägare som vill vara aktiv med din hund.

Sam är 9:e generationen efter vår stamtik Ch Brigadoon C Remy Martin och hans pappa är också pappa till vår Beeline Dancing On My Own. Här är några foton på Sam:

Valparnas stamtavla blir så här: