Planerade kullar

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår väntelista. Missa inte vår information som finns under “Köpa valp”!

Våra kommande planer för valpkullar under 2019 är:

 Wildomar´s Sata Salamaa “Sally” – AUCH Glenkinchie Royal Crown Affair

Sally hade en kull som föddes i augusti 2018 men eftersom det endast blev 2 valpar har vi parat om henne med samma hane. Update: Sally födde sin kull den 8 februari och det blev 8 valpar. Dessa kommer att vara leveransklara i början av april 2019. Du kan läsa mer om Sally´s  kull HÄR. Alla valpar är tingade.

SEU(u)CH DKUCH Beeline Iced Chiffon “Iza” – GBSHCH Art-Wave´s Standing Ovation For Allenie

Iza hade sin första kull 2017 och när hon löper, preliminärt i slutet av mars 2019, planerar vi för hennes andra. Det här blir en extra spännande kombination, lär mer om den HÄR. Update 6 maj: Iza har ännu inte startat sitt löp, tyvärr händer det att tikarna inte är regelbundna. Bara att vänta 🙂

Vi planerar ev för en ytterligare kull som prel kan bli klar till senhösten/årsskiftet. Antingen gör vi ett nytt försök med SEVCH Beeline Amarula Afterglow eller så blir mamman Beeline Run To The Sun. Mer info kommer.

Pin It on Pinterest

Share This