Planerade kullar

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår väntelista. Missa inte vår information som finns under “Köpa valp”!

Våra kommande planer för valpkullar under 2019 är:

 Wildomar´s Sata Salamaa “Sally” – AUCH Glenkinchie Royal Crown Affair

Sally hade en kull som föddes i augusti 2018 men eftersom det endast blev 2 valpar kommer vi att para henne igen vid nästa löp. Update: Sally är parad den 5 december och vid ultraljud den 3 januari är hon konstaterat dräktig. Det innebär att om allt går som det ska kommer kullen att födas i början av februari och kommer att vara leveransklar i början av april 2019. Vi var så nöjda med hennes första kull så vi kommer att para om henne med samma hane “Rory” Ch Glenkinchie Royal Crown Affair. Du kan läsa mer om den kommande kullen HÄR!

SEU(u)CH DKUCH Beeline Iced Chiffon “Iza”

Läs om Iza HÄR

Iza hade sin första kull 2017 och när hon löper, preliminärt i februari/mars 2019, planerar vi för hennes andra. Hane är inte bestämd än men med lite tur kommer vi kanske att kunna göra en extra spännande kombination. Håll utkik! Du kan läsa om hennes tidigare kull HÄR!

SEVCH Beeline Amarula Afterglow “Adéle” – RLD N Cloettes Secret Pleasure

Adéle är en av våra tikar som bor hos fodervärd och vi planerar för hennes första kull under 2019, preliminärt löp i mars. Hon kommer att paras med “Jorm”, Cloettes Secret Pleasure.. Du kan läsa mer om den planerade kullen HÄR!

Vi vill poängtera att alla angivna tider om löp och leveranstid alltid är mycket preliminära. Tikar har oftast inte helt regelbunden cykel utan kan ibland löpa såväl minst en månad tidigare som en månad senare än beräknat och ibland även med större variation än så. Generellt kan man dock säga att valpar är leveransklara ca 4 månader efter beräknad löptid.

Pin It on Pinterest

Share This