Planerade kullar

Funderar du på en engelsk springer valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår intresselista, våra uppgifter hittar du under Kontakt.  Vi vill gärna att du först läser vår information som finns under “Köpa valp” så du är införstådd med hur det går till och vilka krav vi har på dig som valpköpare.

2023

Vi planerar för en eller två kullar under första halvåret. Om du är intresserad av en valp då så kontakta oss gärna, du kan även sätta upp dig på vår intresselista.

Vår plan är att  BEELINE DANCING ON MY OWN “Zatchii” ska få sin första kull. Hon beräknas löpa i januari/februari vilket innebär att den kullen prel blir klar i juni. Om det inte krockar för mycket med Zatchiis kull kommer vi även att para BEELINE POCKET MONEY “Tian” som prel ska löpa i februari.  BEELINE RUN TO THE SUN, “Nikkei” kommer sanolikt även att ha sin sista kull under året. Det är Nikkei som valp som du ser på fotot här ovan.  

Alla planer är under förutsättning att tikarna löper som förväntat och att vi har tillräckligt många intressenter på vår intresselista.

 

Kull 1 2023

Mor: Beeline Dancing On My Own “Zatchii”
Far: SE(U)CH DKUCH NORDV21 KBHV 21 DKV21 DKKV 21 Timanka´s Expensive Money “Milton”

 

Zatchii förväntas löpa i januari och kommer då att paras med Milton. Vi hoppas på trevliga och rastypiska valpar som förhoppningsvis kommer att födas i mars och sedan vara klara att åka till sina nya hem i maj/juni. Du kan läsa mer om Zatchii på hennes egna sida här och även om hennes mamma Nikkei här, där finns även en länk till den kullen som Zatchii föddes i om du vill veta mer om den. Milton är född i Sverige men bor i Danmark hos kennel Sieger´s. Vi har sett och träffat honom på utställningar och har fallit för hans typ av traditionell springer och därtill är han en väldigt trevlig hane. Han är dessutom nära släkt till vår egen Tian som är en härlig springer, alltid så glad och positiv.

Så här kommer den väntade kullens stamtavla att se ut:

 

Milton

Zatchii

Milton

Zathii