Planerade kullar

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår väntelista. Vi vill gärna att du först läser vår information som finns under “Köpa valp”!

Efterfrågan på valpar under 2021 är mycket hög så är du seriöst intresserad av valp så rekommenderar vi att du sätter upp dig på vår väntelista så snart som möjligt. Klicka på tikarnas namn för mer information om dem.

“Nikkei” BEELINE RUN TO THE SUN  (se även Nikkei som valp på fotot ovan) är parad och får förhoppningsvis vår första kull 2021. Läs om den under Valpar just nu.  

REVELATION IN BLACK TAMAAM “Russin” kommer preliminärt löpa i februari och sedan väntar vi att “Smilla” BEELINE A HIGH SOCIETY AFFAIR löper i mars. Då tikarna inte alltid löper enligt plan så är detta mycket preliminärt. Du kan räkna med att valparna är klara ca 4 månader efter löptiden. Vi har heller inte bestämt pappor till Russin och Smilla än då det beror på läget med Covid 19 och om det finns några reserestriktioner när det blir dags. Så snart vi har några preliminära planer så uppdaterar vi här!

Eventuellt blir det även en höstkull och då kommer “Adéle”, BEELINE AMARULA AFTERGLOW att få sin andra kull. Du kan läsa om hennes första HÄR.