Planerade kullar

Funderar du på en engelsk springer valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår intresselista, våra uppgifter hittar du under Kontakt.  Vi vill gärna att du först läser vår information som finns under “Köpa valp” så du är införstådd med hur det går till och vilka krav vi har på dig som valpköpare.

2024

 

Tyvärr började Zatchii löpa för sent för att vi skulle kunna få en höstkull som vi tänkt. Vi avvaktar därför och parar henne vid nästa löp i stället som prel blir i december 2023. OBS att det som står i fotot nedan alltså inte stämmer.

Förutom Zatchiis kull 2024 planerar vi för en kull med Tian som blir några månader senare, mer info kommer snart.

 

Kull 1, prel födsel februari 2024

Mor: Beeline Dancing On My Own “Zatchii”
Far: SE(U)CH DKUCH NORDV21 KBHV 21 DKV21 DKKV 21 Timanka´s Expensive Money “Milton”

 

Vi hoppas på trevliga och rastypiska valpar efter Zatchii och Milton som förhoppningsvis kommer att födas i februari och sedan vara klara att åka till sina nya hem under april 2024. Du kan läsa mer om Zatchii på hennes egna sida här och även om hennes mamma Nikkei här, där finns även en länk till den kullen som Zatchii föddes i om du vill veta mer om den. Milton är född i Sverige men bor i Danmark hos kennel Sieger´s. Vi har sett och träffat honom på utställningar och har fallit för hans typ och vackra huvud,  därtill är han en väldigt trevlig och charmig hane. Han blev årets utställningsspaniel 2022 i Danmark att lägga till sina övriga titlar. Dessutom är han nära släkt till vår egen Tian som är en härlig springer, alltid så glad och positiv. Zatchii är, pga av hon föddes precis när covid 19 bröt ut och det inte var några utställningar på nästan 2 år, bara utställd en gång med då med CK. Vi hoppas hon får nya fina resultat efter att hon haft sin kull då hon har mycket god exteriör och är väldigt lik sin mamma.

Så här kommer den väntade kullens stamtavla att se ut:

 

Milton

Zatchii

Milton

Zatchii