Planerade kullar

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår väntelista, våra uppgifter hittar du under Kontakt.  Vi vill gärna att du först läser vår information som finns under “Köpa valp”! så du är införstådd med hur det går till och vilka krav vi har på dig som valpköpare.

Efterfrågan på valpar under 2021 är mycket hög så är du seriöst intresserad av valp så rekommenderar vi att du sätter upp dig på vår väntelista så snart som möjligt, du hittar våra uppgifter under Kontakt.  Om besök hos oss i Coronatider kan du läsa här

Räkna med att valpen är klar att åka till sitt nya hem 8 veckor efter födsel och 17 veckor från parningen.

KULL 1: “Nikkei” BEELINE RUN TO THE SUN  (se även Nikkei som valp på fotot ovan) är parad och får förhoppningsvis vår första kull 2021 runt den 21 januari. Läs om den under Valpar just nu.

KULL 2: Ändrade planer innebär att Beeline A High Society Affair inte kommer att ha någon kull utan i stället väntar hennes mamma WILDOMAR´S SATA SALAMAA valpar som prel föds kring den 11 februari.  Läs om den kullen under Valpar just nu.

KULL 3REVELATION IN BLACK TAMAAM “Russin” kommer preliminärt löpa i februari och även det preliminärt kommer hon att paras med “Mason” BEELINE MADE TO MATCH.
Mer information kommer så snart Russin är parad.

Eventuellt blir det även någon höstkull men vilken av tikarna som blir mamma beror lite på deras löptider. Vi uppdaterar här så fort vi bestämt! Sannolikt blir det med “Adéle”, BEELINE AMARULA AFTERGLOW.