Planerade kullar

Funderar du på en engelsk springer valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår intresselista, våra uppgifter hittar du under Kontakt.  Vi vill gärna att du först läser vår information som finns under “Köpa valp” så du är införstådd med hur det går till och vilka krav vi har på dig som valpköpare.

2024 

Ni som följt oss ett tag och som kanske står på vår intresselista får uppleva hur det är i verkligheten att vara uppfödare. Det innebär som regel att vi planerar kullar med ganska lång framförhållning men sedan är det ofta tikarnas löptid eller andra omständigheter som styr hur det blir 🙂 När det sker ändringar så gör vi dock alltid uppdateringar här och meddelar dem som står på listan.

Kull 2, prel leveranskara valpar slutet juli 2024

Mor: Beeline Christmas Celebration “Akiira”
Far: Goldmoore´s Catch Of The Day “Ralph”

Akiira är parad den 3 april och om allt går väl förväntas valparna födas kring den 5 juni och då blir de klara att åka till sina nya hem kring månadsskiftet juli/augusti. Akiira är konstaterad dräktig genom ultraljud och hon väntar en normalstor kull.

Akiira är dotter till vår Nikkei och du kan läsa mer om kullen hon föddes i på julafton HÄR. Du kan också läsa mer om Akiira på hennes egna sida HÄR. Det här blir hennes första kull och vi hoppas på fina valpar med Ralph med mycket god exteriör och en trevligt springertemperament. Akiira är en glad, mjuk och följsam tik som älskar det mesta och hon har varit på några utställningar med mycket gott resultat. Ralph är en ung hane som redan visat framfötterna på utställningar med flera cert.  Vi förväntar oss lever/vita valpar men det kan även bli lever/vit/tan.

 

Akiira

Ralph

Här nedan ser du den väntade kullen stamtavla.