Vad säger våra valpköpare?

Här samlar vi citat från våra valpköpare om vad deras hund har betytt för dem och vad de tycker om vår kennel. Vill du också bidra så skriv en rad på mail till Eva.

Yatzy, Beeline Retro Remembrance, betyder ömsesidig kärlek, glädje och gemenskap för oss.

Margareta o Hasse Pärmenäs

Mindy, Beeline Love Supreme, är flickan med glimten i ögat och alltid beredd att hitta på något litet hyss. Hon är en fantastisk hund med hög arbetsmoral och alltid lika ivrig att proga något nytt. Tack för en härlig hund!

Annika Lucander

Lizzie, Beeline Pink Lemonade, är den familjemedlem som tröstar bäst och aldrig bråkar. Alltid pigg på bus och annat kul. En fantastisk hund som är stjärnan i sin spårgrupp. Vi säger varje dag vilken fin och underbar hund vi har – hon är bäst!

Maria o Tilde Grizell

Ture, Beeline Trust Is Shareware, betyder för mig: glädje, härliga turer i skog och mark. En möjlighet att träffa andra människor. Men framför allt världens bästa vän i vått och torrt.

Jenny Löfstedt

Grattis till en fantastisk kennel och tack för att jag fick köpa pärlan Embla, Beeline Magic Moment. Betyder allt.

Marianne Lundgren

Moltas, Beeline Hidden Rock, är verkligen en trogen vän som ger oss mycket glädje och kärlek. Han är också lättlärd och vi kan kommunicera med honom både med röst och gester. Dessutom väldigt följsam vilket gör att han kan springa lös när vi vandrar på småvägar, i skog och hagar. När barnbarnen kommer på besök behöver vi inte oroa oss för att att han ska bli irriterad på dem, utan anpassar sig till dem. Han är också bra på att initiera lek. Moltas är en självklar medlem i familjen och den mest gosiga hund vi har haft!

Åsa Schiller

Stort tack för Inez, Beeline Vanilla Sugar, säger vi med hela vårt hjärta. Hon betyder mycket för oss och ger oss mycket glädje. Finns ingen som Inez!

Familjen Persson

Vi har fått en pigg och glad tik, Nana eller Beeline Breaking The Ice, som överraskar oss varje dag!

Valentina Tall

Vår Molle, Beeline Better Believe It, finns inte mer men han var min bästa vän i vått och torrt! Kennel Beeline har underbart fina hundar.

Marie Fehre Stenberg

Adéle, Beeline Amarula Afterglow, och Salo, Beeline Sober Scent Of Paper, betyder otroligt mycket för mig. Glädjen som de ger går inte att beskriva med ord.

Mia Lundqvist

Utöver all glädje som Judas, Beeline Puttin´On The RItz, genom sin personlighet har gett oss alla i familjen så har matte fått en helt enastående arbetskamrat. Tack!

Monica Petersson

Efter 10 års uppehåll åter en spaniel i huset, Beeline Make Up “Mocca”. En turboladdad glädjebomb med avstängningsknapp.Tack Eva för att vi fick köpa denna kloka, trygga, vänliga hund. Inte i min vildaste fantasi trodde jag att det skulle vara så enkelt med valp i huset.Hon glädjer oss varje dag med sina hyss och kopplar av när vi kopplar av. Ljuvliga hund.

Eva Hultman

Abbe, Beeline An Aristocratic Affair. När vi skaffade Abbe var förväntningarna en aktiv familjehund som vi kunde köra lite viltspår med. Som en glad överraskning visar det sig att han utöver det även gillar att stöta och driva klövvilt med skall och allt. Go familjehund, spårare och en trevlig jaktkompis. Allround är väl bara förnamnet.

Robert Moosberg

Vi är så glada över att Hedvig, Beeline Orchid Water Drop, hamnade hos oss, hon är glädje och kärlek! Hon är en ganska envis dam som bidragit till många roliga stunder och skratt. Tack!

Eva Rowinge

Mezzi, Beeline Pink Floyd, ger oss glädje och kärlek varje dag. Alltid något kul på gång!

Göran Johansson Märtha Sellin

Flisan, Beeline Precious Pearl, är en del av mig själv.

Kerstin Bengtsson

Jack, Moa och Meja (Beeline Cleo Brut Rosé) kom alla från kennel Beeline. De har aldrig vunnit några priser men har vunnit mitt hjärta som mina bästa kompisar. Har haft 3 men tar gärna fler!

Linda o Nellly Ahlman

Tack för vår Bonnie, Beeline Follow The Sun, som nu är en självklar familjemedlem.

Familjen Holmqvist/Nordström

Tack för dina fantastiska hundar, Milla, Beeline Juliet Jubilee, och Sally. Kärleken mellan människa och hund är evig och glädjefylld. Det händer alltid saker omkring oss tack vare en springer. Ger glada skratt och härliga stunder. Friskvård – alltid en vän som är villig att gå ut oavsett väder.

Susanna o Göran Härenstam

Truls, Beeline Master Plan, är vår lilla lyckobomb. Varje dag skrattar vi så vi kiknar åt hans härliga påhitt. En glad kille med personlighet som vi fått äran att dela våra liv med.

Tatiana Espinoza