Izas kull 2017

“Iza” SEU(u)CH DKUCH BEELINE ICED CHIFFON födde sin kull den 6 juli och det blev 7 fina valpar. Alla är brun/vita och av de 4 hanarna har 2 också tanmarkeringar och av de 3 tikarna har 1 tan. Dessa valpar är alla tingade/sålda. 

Du kommer att kunna följa kullens utvecklingen under de kommande veckorna på deras egna sida. Där lägger vi upp foton, film och text.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL VALPARNAS SIDA (uppdaterades senast den 3 september) 

Du kan se fler foton och läsa mer om Iza HÄR. Valparna är leveransklara vid 8 veckors ålder som blir kring den 31 augusti. Vi hoppas på en kull valpar med mycket trevligt temperament och mycket god exteriör. Båda föräldrarna är champions och har högt vinnande hundar på utställning i sina stamtavlor. Men ett vackert yttre tar inte bort den viktiga egenskapen “will to please” vilket innebär att valparna med stor säkerhet även kommer att passa för de som vill jobba med sin hund i allt man kan göra med en springer. Vill du sätta upp dig på vår väntelista för valp i denna eller senare kull så läs först vår Q&A och maila sedan till oss.

Så här såg Iza ut några dagar före valpningen:

Pappa till kullen är “Texas” JPLCH LORDSETT TRULY MADLY DEEPLY . Så här söta var Texas och Iza när de hade sin “date”! Jag tror att Texas viskar “I love you” 🙂

Iza

Nedan är foton på pappa  JPL CH LORDSETT TRULY DEEPLY MADLY “Texas”, du kan se fler foton och hans stamtavla på kennel Lordsetts hemsida i Polen där han är född. Hans stamtavla är stjärnspäckad med bl a Ch Mompesson Royal Destiny och CH Barecho Hold Your Horses som båda blivit Bäst i rasen på Cruft´s i England, vilket nog är det finaste man kan bli på hundutställning.

Texas bor nu i Danmark hos kennel Siegers och han har redan hunnit vinna 2 cert, 1 BIR och 1 BIM på de två utställningar han varit på hittills. Ena dagen blev han dessutom BIG-2, dvs andra bästa fågelhund totalt på DKK Int Roskilde.