1 år på fotot

“Tesla”

född 2023
e SEU(u)CH DKUCH  DKJCH Trimere Time Traveller
u SEU(u)CH DKUCH Beeline Run To The Sun
Stamtavla och övriga uppgifter HÄR

DAMS clear
HD: A + A
Ögonlyst 2024-04-30 u a

MERITER:

BIS 2 valp inoff
BIM valp Springerklubben Väst
BIM Valp II SSRK
BIM Junior SKK Nordskånska

Tesla är en hane från  Nikkeis sista kull  som ägs av Lotta Ringwall och vi har bibehållen avelsrätt. Vi har även hans syster Tasha och är måna om att kunna behålla blodet i tredje generationen efter Ella (Trollängens Enough Is Enough) och vi hoppas han ska göra sin mormor CH Beeline Iced Chiffon och mamma Ch Beeline Run To The Sun stolta. Vi har delägt hundar med Lotta tidigare och vet att de får vara med i olika aktiviteter så håll ögonen öppna!

Tesla har blivit 10 månader och det var dags för debut i juniorklass på utställning. Det var den 24 februari hos Nordskånska kennelklubbens inoff i Hässleholm och domare var spanielspecialisten Rebecca Govik. Tesla blev BIM Junior endast slagen av syster Tasha 🙂

Vid SSRK:s utställning i Åstorp i nov 2023 blev Tesla BIM Valp II, 6,5 mån gammal för rasspecialist Anneli Karlsson

I oktober var det dags för Springer Väst Jubileumsutställning 40 år för domare Inge Kristansen Sandbaek, kennel Diamon Rings, Danmark. Här blev Tesla BIM valp endast slagen av tiken som, lite kuriosa, är en dotter till Mason som du kan läsa om under Valpägares hundar.

Tesla debuterade i valpklass på utställning i Hässleholm den 27 augusti, bara några dagar äldre än 4 månader. Han skötte sig jättefint – så fint att han blev BIR Valp och senare även BIS 2 Valp! Tillsammans med syster Tasha tävlade om utställningens bästa par och där blev de BIS 3.

Mer foton i Teslas galleri: