cooltextmarretitel

coollogmarre

Beeline Marrakesh Express

“Marre”

e INT Nord UCH Sanque´s Cold Coffee
u Beeline Jubilee Juliet
Se stamtavla och övriga uppgifter på Rasdata 

Svenskt Utställningschampion
Dansk Utställningschampion

Svensk Viltspårchampion
2 x BIS Junior SSRK
Årets Hund SK Syd 2013

 

Marre är vårt lilla busfrö som sätter fart på allt och alla. Hon är mycket framåt, kaxig och nyfiken. Helt klart en tik med attityd som en domare uttryckte det. I sin stamtavla har hon på mammas sida i rakt stigande led våra gamla tikar t ex i 8:e rakt nedstigande led Brigadoon Fern of Easingwold, i 7:e Beeline Strawberry Flan och där finns även Ch Brigadoon C Remy Martin och Ch Beeline Ticket of Luck.

Marres debut i utställningsringen startade mycket bra, på bara fyra utställningar i juniorklass tog hon 2 cert. På dubbelutställningen SSRK Hasslarp blev hon BIS junior båda dagarna. På sin första utställning i öppen klass med möjlighet att bli champion lyckades hon även med det. 3 utställningar med cert = svenskt utställningschampion! På sin första utställning i Danmark fick hon också cert och är därmed även Dansk Utställningschampion. “Utstrålar kvalitet” skrev en domare om henne, och det kan vi såklart bara hålla med om.

Hon är också SEVCH Svensk Viltspårchampion efter att på 3 starter tagit 3 raka första pris på viltspår med bara några veckors mellanrum. Marre har en tendens att göra det mesta i expressfart… Epitetet “gillar allt som gör livet glatt” är nog Marres valspråk. Samtidigt som hon är den mest energiska av våra tikar är hon också den lydigaste av dem alla, hon har  “the will to please”.

2013 blev Marre Årets Hund hos Springer Klubben Syd, det blev vi glada och stolta över! Tillsammans med Lotta som förare så vann hon också det årliga Springerracet hos samma klubb både 2013 och 2014. Vinner gör den som snabbast springer till sin förare – och är man express så är man!

Sedan 2016 bor Marre hos Carin i Malmö och Karlshamn där hon lever ett härligt liv och får uppleva mycket. De har bland annat gått en kurs i nosework. Inte förvånad över att hon glänste även i den grenen! Är man en allround springer så är man.

Hon har blivit mamma till 3 kullar. Läs om den första kullen som föddes 2014 HÄR , den andra kullen 2015 HÄR och den tredje kullen HÄR. I den senaste kullen behöll vi BEELINE MARRY COME UP. Marre är också mamma till BEELINE MAGIC CHICK som vi haft avelsrätten i och som hade en kull 2018.  Hon är också mamma till den hund som blivit högst meriterad någonin i vår uppfödning: SEU(u)CH FICH EECH LICH BALTCH SEVCH FIVCH NOVCH NORDVCH BEELINE LOVE SUPREME, SEVCH BEELINE SIN SIN SIN och SEVCH BEELINE MAGIC MOMENT, det vill säga 3 viltspårchampions varav en Nordisk.

Här är ett foto där vi lyckades samla henne och 9 av hennes barn!

Från vänster: Beeline A Better Man, Ch Beeline Love Supreme, Beeline Magic Chick, Beeline Make Up, Beeline Marry Come Up, Marre, Beeline Master Plan, Beeline Made To Match, Beeline Magic Morning och Ch Beeline Magic moment.

Här kan du se en video med Marre och hennes valpar, hon är en mycket snäll mamma med en ängels tålamod.

 

Här kan du se foton av Marre i olika vardags- och tävlingssituationer. Klicka på ett foto för att se det större och bläddra sedan med pilarna!