Andra kullen 2018

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår väntelista. Missa inte vår information som finns under “Köpa valp”!

SEU(u)CH DKUCH SEVCH Beeline Marrakesh Express “Marre”
– SEU(u)CH NO UCH Melverly Top Scorer “Colin”

Vår andra kull blir i kombinationen mellan Marre och Colin och valparna föddes den 27 mars. Det blev 7 st brun/vita, varav 5 hanar och 2 tikar och de är leveransklara från den 22 maj.


Du kan läsa mer om Marre här på sidan, hon har haft 2 kullar tidigare och det här blir hennes sista kull. Hon är 8:e generationen efter vår stamtik, Ch Brigadoon C Remy Martin.  I stamtavlan återfinns även vår andra tik från samma kennel, Brigadoon Fern of Easingwold. Även Colin har en droppe Beeline i sig då han har Beeline Gilly´s Bittersweet i 5:e generationen. Annars är han en import från kennel Melverly i England, en kennel som har den typ av springer som vi tycker om och han bor hos kennel Cloette´s.  Även om Marre och Colin inte är släkt så är de mycket lika i typ och vi hoppas de ska komplettera varandra väl med god exteriör och rastypiska egenskaper. Båda är högt meriterade på utställning och dubbla utställningschampions och Marre är därtill viltspårchampion och har lämnat flera barn som också är utställnings- resp viltspårchampions.

Så här såg Marre ut 10 dagar före beräknad valpning:

 

 

Du kan läsa mer om Marre, se foton, hennes stamtavla mm HÄR
Läs mer om Colin hos kennel Cloette´s i Sundsvall där han bor. Stamtavla m m på Rasdata