cooltextzamantha

Beeline Magic Chick

”Zamantha”

tik f  juli 2015, lever/vit
e SEU(u)CH Art-Wave´s Topdog
u SEU(u)CH DKUCH SEVCH Beeline Marrakesh Express
Stamtavla och annan info hittar du här på Rasdata

Beeline Magic Chick

Zamantha är lite unik eftersom hon är 9:e generationen i rakt nedstigande led efter en av våra stamtikar som vi köpte från kennel Brigadoon på 80-talet, Brigadoon Fern of Easingwold. Hon har även den andra, Ch Brigadoon C Remy Martin, i stamtavlan.

Zamantha bor hos Marie och hennes dotter i Landskrona och har sällskap av Zoie, Charlescroft Shine On, som också bor hos dem. Hon är dotter till Marre, CH Beeline Marrakesh Express, och har ärvt hennes energi. Hon är ofta i stallet med sin familj men så snart hon får tillfälle smiter hon iväg ut på fälten där hon hittar både fasan och hare – intresset är stort!

Hon debuterade på utställning i Hasslarp SSRK 2016 och fick excellent och blev 4:a i en stor klass på 8 juniorer. Vid SKK:s utställning i Ronneby 2016 blev hon 2:a i juniorklassen och vid SSRK:s dubbelutställning i Hasslarp 2017 fick hon reserv-cert båda dagarna från unghundsklass.

Zamantha väntar sin första kull valpar, hon är parad med Ch Astrospring´s Orion och valparna beräknas födas i mars 2018.

Vill du se och läsa om kullen hon föddes i så klicka HÄR.

Se fler foton här nedan, klicka på ett för att se större bläddra med pilarna!