Beeline Reign Of Retro “Ester”
– C.I.E NORDUCH SEU(u)CH DKUCH NOUCH GE VDH CH
Art-Wave´s Pop A Top Again “Poppe”

Esters och Poppes valpar föddes den 9 juni och det blev 7 stycken, 4 hanar och 3 tikar. De är alla brun/vita och de kommer att vara klara att åka till sina nya hem vid 8 v ålder, alltså från den 4 augusti. Alla valpar är tingade.  

Efter 5 veckor kunde vi konstatera att Ester är dräktig. Ett säkert tecken är att man är väldigt hungrig!

Esters föddes i vår så kallade retrokull 2018. Den kallades retro för 2018 var då vi firade kennelns 40-årsjubileum. Då gjorde vi en parning där vi så långt möjligt kunde få med våra tidigare hundar från 80-talet i stamtavlan. Både Esters mamma och pappa har vår stamtik i stamtavlan Ch Brigadoon C Remy Martin, och vi fortsätter på det spåret eftersom även Poppe har det. Ester är också 10:e generationen från vår andra tik från samma kennel, Brigadoon Fern Of Easingwold. Läs och se foton och film från retrokullen HÄR. Ester är en glad, aktiv och följsam springertik som älskar allt. Alltid pigg på att hänga med ute, badar ofta och gärna men ligger lika gärna på soffan på kvällarna för att bli klappad på magen. Hon är godkänd i anlagsklass på viltspår och kommer att starta i öppen klass efter att hon haft sin kull.  Du kan läsa mer om henne och se fler foton på hennes sida

Poppe är en hane som är född på kennel Art-Wave´s och de samäger honom med kennel Visänga, du kan se fler foton av honom på kennel Visängas sida där han bor.  Han har varit framgångsrik på utställningar och är Internationell och Nordisk utställningschampion mm. I sin stamtavla har Poppe också den engelska importen Ch Mompesson Escourt som finns i flera av våra hundars stamtavlor, en hund vi tycker mycket om. Vi tror att valparna i den här kullen kommer att passa i en aktiv familj och vi ser gärna att du också är tävlingsintresserad t ex av viltspår eller kanske rallylydnad eller nosework. Att jobba med sin springer är så givande!
Här kan du se de kommande valparnas stamtavla:

 

 

“Ester” Beeline Reign Of Retro

“Poppe” Art-Wave´s Pop A Top Again