KULL 3, 2021 – födda 14 juli

I valparnas fotoalbum kan du följa Maddies valpar från födseln och upp till 8 veckor i ord och genom foton och video:

Den 14 juli föddes kullen med BEELINE MARRY COME UP “Maddie och “Kalle” Glamorly Ginger Ale. Vi fick 8 st, 3 hanar och 5 tikar och en av vardera kön är svart/vita och resten brun/vita. Om du står på vår intresselista kommer du att bli kontaktad om det finns möjlighet för dig att få valp. Valparna kommer att vara klara att åka till sina nya hem från den 8 september. Här är foton på de nyfödda:

 

Läs mer om Maddie och hennes tidigare kull HÄR. Hon har båda våra stamtikar i 7-8 generationen bakom sig, såväl Ch Brigadoon C Remy Martin som Brigadoon Fern Of Easingwold, och hon är dotter till vår Ch Beeline Marrakesh Express som skänkt oss många fina barn.

Pappa är den svart/vita SEVCH RLD A RLD F GLAMORLY GINGER ALE “Kalle”.  Han är viltspårschampion, godkänd på vattenprov och har tävlat framgångsrikt i rallylydnad. På utställning har han reserv-cert. Hans pappa i sin tur är en av de få svenska springer som är Nordiska viltspårschampion. Intresselistan till kullen är lång och vi kommer att prioritera de som har för avsikt att jobba med sin hund. Här är foto på “Kalle” som pappan kallas:

Så här blir valparnas stamtavla: