Adéles kull 2020

SEVCH Beeline Amarula Afterglow “Adéle”
– SEU(u)CH AUS CH Glenkinchie Royal Crown Affair “Rory”

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår väntelista. Vi vill gärna att du först läser vår information som finns under “Köpa valp”! 

Adéles och Rorys valpar föddes den 12 juni. Det blev 8 valpar, 5 hanar och 3 tikar och alla är brun/vita. Valparna är 8 veckor och klara att åka till sina nya hem från den 8 augusti. Samtliga valpar är tingade.

  

Adéle är 9:de generationen i rakt nedstigande led på mammas sida från den av våra stamtikar som hette Brigadoon Fern Of Easingwold. Det här blir hennes första kull. Adéle är en cool och stabil tjej som är duktig på att spåra men lika gärna ligger och gosar hemma i soffan. Hon är svensk viltspårschampion, du kan se fler foton och läsa mer på hennes egna sida. Även Adéles mamma är viltspårschampion liksom ett antal andra släktingar så att valparna kommer att kunna använda sin nos kan vi nog lova. Hon är utställd med excellent men är i största laget för att vara utställningshund.

Vi tror att “Rory” kommer att komplettera henne väl. Det är en mindre hane som är full av energi men har en tydlig av/på knapp. Han är importerad från Australien och är dubbel utställningschampion. Vi har haft 2 kullar med honom tidigare som vi är så nöjda med, läs och se bilder från den senaste kullen HÄR.  Du kan också se mer av Rory på kennel Art-Wave´s hemsida, han delägs med kennel Visänga. Vi behöll en tik från Rory´s kull med Sally som heter “Smilla” Beeline High Society Affair, se hennes sida här.

Vi tror att valparna i den här kullen kommer att passa dig som är en aktiv familj och vi ser gärna att du också är tävlingsintresserad t ex av utställning, viltspår eller kanske rallylydnad eller nosework. Att jobba med sin springer är verkligen givande!

Här kan du se de kommande valparnas stamtavla:

 

 

“Adéle” Beeline Amarula Afterglow

Glenkichie Royal Crown Affair “Rory”