Smilla

lever/vit född februari 2019
e SEU(u)CH AUSCH Glenkinchie Royal Crown Affair
u Wildomar´s Sata Salamaa

Stamtavla och övriga uppgifter

Uppdatering: Tyvärr drabbades Smilla av livmoderinflammation och fick livmodern borttagen vilket gjorde att hon aldrig gick i avel. Vi är mycket ledsna över det.

Smilla är den söta tik som vi behöll i Sally´s kull som föddes 2019. Se foton och film från kullen HÄR och du kan läsa mer om mamma Sally HÄR.  Hennes stamtavla är spännande och internationell. Mamma kommer från en stark tiklinje hos kennel Wildomar´s i Finland men har även norsk och svenskt blod bakom sig. Pappa Rory är född i Australien och har helt nytt blod med sig förutom genom en hund som vi tidigare haft avkomma av i kenneln. Det är AUS Ch Kinsheran Kilimanjaro som vi hade dottern Zelini´s Great Sandy Desert efter.

På grund av Covid 19 då alla utställningar har varit inställda under 2020 har Smilla inte visats än men hon har varit på exteriörbedömning och fått omdömet “Excellent”. Därtill är hon en glad och pigg tjej som älskar alla människor och andra hundar. Hon bor hos vår fodervärd Karin i närheten av oss och eftersom vi bor nära havet älskar såklart även Smilla att bada och simma: