Adéle

lever/vit född 2016
e SEU(u)CH SEVCH Art-Wave´s Tall Dark And Hansome
u SEVCH Beeline Amarula Art

Stamtavla och övriga uppgifter finns HÄR

Adéle är den söta tik som vi behöll i Theias, SEVCH Beeline Amarula Arts kull 2016, se foton och film från kullen HÄR. Hon bor hos vår fodervärd Mia Liljequist på Söderåsen. Hon är  utställd en gång på SKK i öppen klass där hon fick excellent, och hon är utställd hos Springer Klubben Syd med rasdomare där hon fick fin kritik. Till sitt sätt är Adéle en vanlig men just därför härlig springer – fullt ös ute när det händer saker och hon älskar att vara i skog och mark och att bada i närmaste sjö. Hemma ligger hon lika gärna i soffan framför en brasa och gosar.

Endast 11 månader gammal blev hon godkänd i anlagsklass på viltspårprov och sedan tog hon inom loppet av några veckor tre första pris i öppen klass på viltspår så 2018 fick hon titeln Svensk Viltspårschampion. Hon har att brås på, hennes pappa har också den titeln liksom hennes mamma “Theia”, SEVCH Beeline Amarula Art, som även har givit 2 viltspårschampions i sin första kull – SEVCH Beeline No End och  SEVCH Beeline Trust Is Shareware.

2020 hade Adéle sin första kull och den var med CH Glenkinchie Royal Crown Affair. Du kan läsa om och se foton och video på den kullen HÄR.

Se fler foton av Adéle i hennes galleri nedan: