Peggy

lever/vit född 2015
e SEU(u)CH NOUCH AUSCH Rowemaris Reason To Celebrate
u SEVCH LP1 RLD N RLD F RLD A Beeline Precious Pearl

Stamtavla och övriga uppgifter finns HÄR

Ch Rowemaris Reason To Celebrate

Ch Beeline Precious Pearl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Peggy var enda tiken i den kull som vi fick efter hennes mamma “Flisan”, Ch Beeline Precious Pearl, läs mer om henne här. Båda tikarna ägs av vår valpköpare Kerstin Bengtsson . Vill du se foton på Peggy och hennes kullsyskon som valpar så ta en titt HÄR.  Peggy är 9:e generationen efter vår stamtik Int Nord UCH Brigadoon C Remy Martin och på hennes pappas sida finns hundar i Australien då han är importerad därifrån.

Enligt matte Kerstin är Peggy en väldigt okomplicerad hund att leva med. Ständigt glad och vänlig och som de flesta springer pigga på att hitta på saker men även att bara mysa i soffan.

Hon är sparsamt utställd men har 1 cert och flertalet ck. Här kommer några foton på henne från utställningar!

Peggy är inte bara vacker, hon är duktig på mycket också. Redan under 2016 blev hon Svensk Viltspårschampion, liksom tidigare både hennes mamma och mormor.

2016 blev hon Årets Springer hos Springer Klubben Syd. Äpplet faller inte långt…som ni ser på fotot fick mamma Flisan samma utmärkelse 2014.

Men inte nog med det. Eftersom hon har så bra nos så var det enkelt för henne att klara doftprovet i Nosework:

Hon har också tävlat framgångsrikt i Rallylydnad och är nu klar och uppflyttad till Avancerad klass. Tyvärr har vi inget foto på henne in action där men det kommer! Sammantaget är Peggy just sådan som en springer ska vara: “Beauty and brains” kan det sammanfattas som. Och så är hon väldigt glad och trevlig också som de här fotona visar: