Peggy

lever/vit född 2015
e SEU(u)CH NOUCH AUSCH Rowemaris Reason To Celebrate
u SEVCH LP1 RLD N RLD F RLD A Beeline Precious Pearl

Ägare Kerstin Bengtsson, Eslöv

Stamtavla och övriga uppgifter finns HÄR

Peggy var enda tiken i den kull som vi fick efter hennes mamma “Flisan”, Ch Beeline Precious Pearl, läs mer om henne här. Båda tikarna ägs av vår valpköpare Kerstin Bengtsson . Vill du se foton på Peggy och hennes kullsyskon som valpar så ta en titt HÄR.  Peggy är 9:e generationen efter vår stamtik Int Nord UCH Brigadoon C Remy Martin och på hennes pappas sida finns hundar i Australien då han är importerad därifrån.

Enligt matte Kerstin är Peggy en väldigt okomplicerad hund att leva med. Ständigt glad och vänlig och som de flesta springer pigga på att hitta på saker men även att bara mysa i soffan.

Hon är sparsamt utställd men har 1 cert och flertalet ck. Här kommer några foton på henne från utställningar!

Peggy är inte bara vacker, hon är duktig på mycket också. Redan under 2016 blev hon Svensk Viltspårschampion, liksom tidigare både hennes mamma och mormor.

2016 blev hon Årets Springer hos Springer Klubben Syd. Äpplet faller inte långt…mamma Flisan fick samma utmärkelse 2014. 2018 upprepade Peggy bedriften att blir Årets Springer.

Men inte nog med det. Eftersom hon har så bra nos så var det enkelt för henne att klara doftprovet i Nosework. Hon blev även Årets Noseworkspringer hos Springerklubben Syd 2018. 2022 upprepade hon den bedriften!

Hon har också tävlat mycket framgångsrikt i Rallylydnad och är nu klar och uppflyttad till Mästarklass. 

Sammantaget är Peggy just sådan som en springer ska vara: “Beauty and brains” kan det sammanfattas som. Och så är hon väldigt glad och trevlig också som de här fotona visar: