Flisan

lever/vit född 2012
e SEU(u)CH Birdhunter´s Picasso
u SEVCH Beeline Pearl River

Stamtavla och övriga uppgifter finns HÄR

Flisan är en tik som liksom flera av de tikar vi har går tillbaka på den tik vi startade vår egentliga avel med, Int Nord UCH Brigadoon C Remy Martin. Flisan är 8:e generationen efter henne. Vi äger inte henne själva utan hon bor och ägs av vår valpköpare Kerstin Bengtsson i Eslöv. Kerstin har dock varit så vänlig och låtit oss få ha en kull på Flisan och den kan du läsa om Här. I den kullen blev det 7 hanar och 1 tik, tiken stannade hos Kerstin och kallas Peggy, SEVCH RLD N RLD F BEELINE CHILL OUT, som du kan läsa om på hennes sida.

Vi har haft förmånen att få visa Flisan på utställning ett flertal gånger. Hon har fått 2 cert, 2 r-cert och 6 gånger Ck. Så snubblande nära championat alltså men det sista certet har låtit vänta på sig. Här ser du henne in action i ringen:

 

Kerstin är mycket aktiv med sina hundar. Flisan är också SEVCH, dvs Svensk Viltspårchampion liksom hennes mamma. Hon har också Lydnadsdiplom i klass 1 och hon är uppflyttad till Avancerad klass i Rallylydnad. Dessutom blev hon Årets Springer hos Springer Klubben Syd 2014 samt Årets Lydnadshund 2015 och 2017 samt Årets Rallylydnadshund 2017. En riktigt allround springer i dess rätta bemärkelse! 

 

Pin It on Pinterest

Share This