Mindy

lever/vit född 2014
e SEU(u)CH Barecho Quite A Flyer
u SEU(u)CH DKUCH SEVCH Beeline Marrakesh Express

Stamtavla och övriga uppgifter finns HÄR

Ägare: Annika Lucander, Finland

Mindy är en tik som liksom flera av de hundar vi har går tillbaka på de tikar vi startade vår egentliga avel med, Int Nord UCH Brigadoon C Remy Martin och Brigadoon Fern of Easingwold och de finns båda i 8:e-9:e generationen i Mindys stamtavla. Hennes mamma är SEU(u)CH DKUCH SEVCH Beeline Marrakesh Express som i nutid gett oss många såväl vackra som duktiga hundar. Mindy ägs av vår valpköpare Annika Lucander i Finland och Annika har gjort ett enormt arbete och haft många äventyr med Mindy som medfört att hon är den högst meriterade hunden av alla i vår uppfödning.  Här kan du läsa mer om kullen som hon föddes i, klicka!

Mindy har blivit utställningschampion i Finland, Sverige, Estland, Lettland och Litauen vilket gör att hon även är Baltisk champion. Vi hade glädjen att få vara med när hon blev Svensk champion på SKK Int i Ronneby 2017. Här kommer en film från den enskilda bedömningen:

 

Och foto när Annika får det efterlängdade certet som gjorde Mindy till champion!

För att få bli Finsk Champion måste en springer ha godkänt på jaktanlagstest. Inget problem!

Mindy är också den första från vår uppfödning som fått titeln Nordisk Viltspårschampion. Det innebär att hon blivit viltspårschampion i Finland, Sverige och Norge. Det är inte många springers som kan ståta med den titeln och inte heller i kombination med att vara utställningschampion! I Finland har hon blivit provets bästa hund med hederspris. Här foton från när Mindy var och tävlade i Sverige:

 

Annika och Mindy har också haft roligt med att prova på såväl Nosework som Agility som du kan se av foton i galleriet nedan. Men det som Mindy älskar allra mest – det är att bada och simma och då helst också att få apportera något! Så det finns ett och annat sådant foto också där 🙂