Maddies kull 2020

Beeline Marry Come Up “Maddie”
– Art-Wave´s Bagpipes And Drums “Pipes”

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår väntelista. Vi vill gärna att du först läser vår information som finns under “Köpa valp”! 

Maddie är parad med Pipes den 13 juni och valparna föddes den 10 augusti. Det blev 5 stycken, 3 hanar och 2 tikar, alla leverbruna/vita. Alla valpar är tingade.

 

Maddie är 9:de generationen i rakt nedstigande led på mammas sida från den av våra stamtikar som hette Brigadoon Fern Of Easingwold. Hon är dotter till vår SEU(u)CH DKUCH SEVCH Beeline Marrakesh Express som betytt mycket för vår uppfödning och hennes pappa är en import från England som lämnat mycket fina valpar. Det här blir Maddies första kull. Hon är en mjuk och följsam tjej som gillar att hänga med på det mesta men lika gärna ligger och gosar hemma i soffan. Hon är utställd några gånger med bra resultat, bl a har hon blivit BIR Valp, BIM Junior och har reserv-cert. Hon kommer från en linje med flertalet viltspårschampions och hon tränas själv på spår. Du kan se fler foton och läsa mer på hennes egna sida.

Vi tror att “Pipes” kommer att komplettera henne väl. Det är en en kraftfull hane som är full av energi men har en tydlig av/på knapp. I linjerna bakom honom finns engelska importer som vi har i flertalet av våra kullar och som vi tycker om. Han är ännu ung men har redan 6 cert på utställning som junior och unghund. Hade inte corona brutit ut och utställningarna blivit inställda 2020 så är vi ganska säkra på att blivit utställningschampion ganska snart. 

Vi tror att valparna i den här kullen kommer att passa dig som är en aktiv familj och vi ser gärna att du också är tävlingsintresserad t ex av utställning, viltspår eller kanske rallylydnad eller nosework. Att jobba med sin springer är verkligen givande!

Här kan du se de kommande valparnas stamtavla:

  

 

“Maddie” Beeline Marry Come Up

Art-Wave´s Bagpipes And Drums “Pipes”