Adéles kull 2019

SEVCH Beeline Amarula Afterglow “Adéle” – RLD N Cloettes Secret Pleasure “Jorm”

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår väntelista. Missa inte vår information som finns under “Köpa valp”!

Adéle är beräknad att löpa i mars vilket innebär, mycket preliminärt, att kullen föds i maj och är leveransklar i juli. Alla valpar kommer att bli leverbruna/vita.

Nu har vi bestämt oss för vilken kille som vi tror ska passa till Adéle, såväl exteriört som vad gäller temperament. Jorm är en yngre hane som är son till CH Melverly Top Scorer som vi hade en kull efter 2018. Vi är mycket nöjda med den kullen och vi behöll ju även en valp själva, “Maddie” BEELINE MARRY COME UP. I övrigt tycker vi också mycket om hundarna från Cloettes kennel. Jorm har haft en kull valpar som vi var och tittade på före jul och de hade ett mycket trevligt temperament. Eftersom Adéle är en något för stor tik så hoppas vi på att den perfekta storleken som Jorm har ska komplettera väl. Liksom Adéle är han inte utställd så många gånger men han CK från juniorklass. Han tycker om att göra saker och hans matte på kennel Klovstamon tävlar med honom i Rallylydnad.  Du kan se alla hans officiella uppgifter och längre stamtavla HÄR.

Du kan läsa om Adéle här på vår sida.  Vi tror att valparna i den här kullen kommer att passa dig som är en aktiv familj likväl om du också är tävlingsintresserad t ex av utställning, viltspår eller något inom lydnad eller nosework. Här kan du se de kommande valparnas stamtavla:

 

 

Beeline Amarula Afterglow, Adéle

Cloettes Secret Pleasure, Jorm

Beeline Amarula Afterglow, Adéle

Cloettes Secret Pleasure, Jorm

Pin It on Pinterest

Share This