Kull 1 2024

Kull 1 födda den 4 maj 2024

Mor: Beeline Pocket Money “Tian”
Far: SE(U)CH AUCH Glenkinchie Royal Crown Affair “Rory”

Uppdaterat den 3 juni: preliminärt finns en hane kvar att tinga

Valparnas album uppdateras varje vecka så du kan följa utvecklingen

Tians valpar med Rory föddes den 4 maj och det blev 8 st, alla leverfärgade & vita och några har även tanfärg. Vi fick 6 st hanvalpar och 2 st tikvalpar,  De kommer att vara leveransklara efter 8 veckor vilket blir helgen efter Midsommar. Se foton av den nyfödda kullen bara några timmar gamla längre ner på sidan.

Du kan läsa mer om Tian HÄR, hon är en dotter till vår Iza, Ch Beeline Iced Chiffon som du kan läsa om här. Hon är också därmed halvsyster till vår Nikkei som med sin dotter bor hos oss. Hela tjocka släkten alltså och hundar som vi väl känner i generationer. Tian är en glad och positiv tik, jag tror aldrig jag sett henne tjurig eller “vill inte”. Allt är kul men hon är för den skull ganska cool och stressar inte, hon är mjuk och mycket följsam som sin mamma. Hon har inte visats så mycket på utställning främst för att hon föddes under Coronatiden när det inte var några utställningar. Men hon har mycket fina resultat från de hon varit på som du kan se på hennes sida. Hon är också godkänd i anlagsklass på viltspår så en bra näsa har hon också.

Rory är en hane som är importerad från Austalien men som bott i Sverige många år nu. Det här blir den tredje kullen han blir far till hos oss, så mycket har vi tyckt om hans tidigare valpar. De har samtliga ett mycket trevligt och stabilt temperament. om än ganska livliga under uppväxten, och flera av hans avkommor används eller tävlar framgångsrikt på jakt, viltspår, lydnadsprov, bruksspår, specialsök mm. En mycket allround hane alltså eftersom han också är utställningschampion. Under Valplådan/Tidigare hittar du länkar till hans tidigare valpar hos oss och kan läsa om dem. Läs också om duktiga och vackra “Saffir” LD STARTKLASS SPH I SPH II Beeline A Supreme Affair, en son till Rory, här eller en dotter Beeline A Posh Affair, som vi hoppas snart är utställningschampion i Finland – klicka här Hon är också godkänd på jaktanlagsprov och är en duktig lydnadshund.

Se också mer om vår andra kull i år under Planerade kullar

 

Tian

Rory

Tian

Här ser du den kommande kullens stamtavla: