Tian

lever/vit född mars 2020

e SEU(u)CH DKUCH NOUCH NORDUCH Art-Wave´s Cash In Hand
u SEU(u)CH DKUCH Beeline Iced Chiffon

Stamtavla och övriga uppgifter HÄR

Tian fick sitt namn av en bekant till oss. Jag hade grunnat ett bra tag men kom inte på något passande men med tanke på att hennes engelska namn översatt blir “fickpengar” så var förslag Tian, dvs ett 10 kr mynt så det blev det. De allra flesta springer är glada och spralliga men gladast av dem alla är nog Tian, jag har aldrig haft en sådan positiv hund och hon glädjer oss varje dag. Allting nytt bara viftar hon på svansen åt och hon är mycket nyfiken på allting. Hon är barn till Nikkei och barnbarn till Iza och hon påminner nog mest om sin mormor.

På grund av covidpandemin har hon hittills inte varit ute och tävlat så mycket – faktum är att hon debuterade på utställning först i öppen klass, dvs för de över 2 år gamla. Den första utställningen drar vi ett streck över men i maj 2022 var hon på SKK Nat Hässleholm där domaren Johnny Andersson placerade henne 2:a i en stor klass med tikar och därtill fick hon ck. Vi hoppas kunna visa henne mer under 2022.

Under pandemin provade vi på viltspår och gick en kurs där hon visade goda anlag, Tyvärr har det inte funnits tid att fortsätta med det.

En liten film från öppen klass konkurrens hos SKK Hässleholm 2022.