BIR – Bäst I Rasen!

30 maj, 2022

Vi har varit på SSRK:s dubbelutställning i Bjuv den 28-29 maj för domare Sara Nordin respektive Sanna Kavén från Finland. Det var fantastiskt roligt av flera skäl, dels för att det är så länge sedan vi varit på utställningar dels för att många av mina valpägare även hade anmält. På lördagen var det 8 hundar och på söndagen 9 hundar anmälda från Beeline!
Lördagen blev en kanondag som startade med att BEELINE CHRISTMAS CELEBRATION “Akiira” blev BIM Valp. Till höger på fotot.

Sedan blev BEELINE FIRST LADY “Ellie” BIM Junior genom att vinna bland juniortikarna med ck. Hon gick sedan vidare och blev placerad som 4:e bästa tik – så roligt när hon är så ung!

BEELINE RUN TO THE SUN “Nikkei” som varit i valplådan de senaste åren och inte blivit utställd sedan hon var unghund startade därför för första gången i öppen klass. Det gjorde hon med bravur och vann klassen och travade sedan svansviftande på och blev bästa tik med certifikat! Som grädde på moset slog hon sedan bästa hanen och blev BIR dvs Bäst I Rasen!! Till vänster på fotot.

Dessutom hade vi en uppfödargrupp som blev bäst i rasen och därtill BIS 3 och där ingick från vänster Mason, Nikkei, Ellie och Saffir:

På söndagen fick alla våra 9 hundar Excellent vilket vi är stolta över för denna rasspecialist!. Först ut igen var lilla Akiira som återigen blev BIM Valp, till vänster på fotot:

“Nelson” BEELINE OWN THE PLACE blev 3:a i öppenklass och hack i häl på 4:e plats kom “Saffir” BEELINE A SUPREME AFFAIR. Sedan blev “Ellie” 3:a i juniorklass tikar med ck men blev inte placerad i bästa tik. “Nikkei” kom denna dag 2:a i öppen klass med ck och slutade som 4:a i bästa tik. Totalt sett en mycket trevlig helg med fina placeringar för våra hundar! Tack alla valpägare som lagt ner tid på att träna och som gjorde så bra debuter – ni är bäst!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv