Tredje kullen 2018

 

Funderar du på valp är du välkommen att kontakta oss för mer information och även om du vill sätta upp dig på vår väntelista. Missa inte vår information som finns under “Köpa valp”!

Sallys valpar föddes den 7/8. Det blev 1 hane och 2 tikar men tyvärr miste vi den ena tiken efter något dygn. De 2 som är kvar är pigga och växer så det knakar – gott om mat finns det ju! Du kan följa dem genom foto och film på valparna egna sida:

Valparnas fotoalbum

Wildomar´s Sata Salamaa “Sally”
– AUSCH Glenkinchie Royal Crown Affair “Rory”

 

Sally till vänster

Du kan läsa mer om Sally här på vår sida,  det här blir hennes första kull.  Vi köpte Sally från Finland för att få in lite nytt blod men hon har ändå några svenska hundar i sin stamtavla som också finns hos våra andra hundar. Blivande pappa “Rory” har däremot nästan helt nytt blod för oss med sig i bagaget från Australien som han kommer ifrån. Undantaget är hans farfar Ch Mompesson Royal Destiny (engelsk kennel) som Sally också har i sin stamtavla längre bak och som vi också har sedan tidigare hos våra andra hundar.  Han har nyligen kommit till Sverige och bor hos kennel Art-Wave´s och det här blir hans första kull i Sverige. Vi hoppas de ska komplettera varandra väl med sin engelska typ, goda exteriör och rastypiska egenskaper. Rory är utställningschampion i Australien och kommer att visas i Sverige under sommaren. Sally är utställd ett fåtal gånger men har fått excellent varje gång och har ck. Båda har bästa höftleder A och är ögonlysta utan anmärkning. Det bästa är att de också har det temperament som vi älskar hos springern, full fart med glädje för det mesta men ändå en tydlig “av-knapp” då de kopplar av när det inte händer något. Här kan du se de kommande valparnas stamtavla:

 

 

Du kan läsa mer om Sallly, se foton, hennes stamtavla mm HÄR

Läs mer om Rory hos kennel Art-Wave´s där han bor.