Kalasdag!

21 maj, 2017

Jag är så lyckligt lottad att jag har så duktiga valpköpare! Det kan inte hjälpas men det är lite extra roligt med de som provar på att tävla med sina hundar i olika sammanhang och såklart ännu roligare när det går bra. Idag har vi varit på SKK:s utställning i Hässleholm där domare var Shoerd Jopse från Danmark. Det var debut i officiella sammanhang för “Roffe” BEELINE COME UNDONE (Ch Barecho Quite A Flyer – Ch Beeline Marrakesh Express). Här laddar han tillsammans med Sara och lillmatte:

Han blev fint visad av Lotta Ringwall, fick Excellent och blev 2:a i öppen klass. Mycket väl godkänt! “Dezzie” BEELINE MAGIC MORNING föll inte domaren på läppen helt men var ändå 2:a i unghundsklass. “Flisan” CH BEELINE PRECIOUS PEARL som bara behöver ett cert till för att bli utställningschampion var nära, nära. Hon blev 2:a i öppen klass och slutade som 4:a bästa tik. Nästa gång så…!

Medan vi är där trillar nyheten in att “Mindy” CH BEELINE LOVE SUPREME ställs ut på Åland och där fått reservcertet – grattis till matte Annika i Finland! Nästa nyhet var att “Elsa” BEELINE NO END tagit sitt första 1:a pris i öppen klass på viltspår med sin duktiga matte Christine. Grattis till alla fina framgångar idag! På bilden Elsa t v och sedan ovanifrån Mindy, Flisan och Roffe.

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv