Sista helgen i maj är det traditionsenligt SSRK:s dubbelutställning i Hasslarp utanför Helsingborg. Därifrån har vi många glada minnen, bl a blev vår “Annie” BIS ett år och “Marre” har blivit BIS Unghund 2 gånger. Med ett enda undantag så brukar det också vara strålande väder också – så även i år. Det var årets vackraste och varmaste dag på lördagen med 26 grader så det var tufft för både hundar och oss tvåbenta. Men med tanke på hettan så gick det riktigt bra!

Först ut och debut i officiellt klass var vår finska tik “Sally” WILDOMAR´S SATA SALAMAA. Tikarnas juniorklass var otroligt stor, 7 st första dagen och 8 st den andra. Sally skötte sig fint och på lördagen blev hon 4:a och på söndagen blev hon 3:a. Det lovar gott inför framtiden! Här är två foton på Sally:

Debut i unghundsklass var det för “Zamantha” BEELINE MAGIC CHICK och även hon visade sig fint och vann sin klass båda dagarna. Till vår glädje blev hon också 4:a bästa tik totalt på lördagen och 5:a (eller reserv som man säger) på söndagen. Båda dagarna fick hon ck och tog sedan reserv-certet. Vi är så glada och stolta över Marres fina dotter Zamantha som vi också hoppas mycket på inför framtiden. Här poserar Zamantha med en av av rosetterna:

Fina “Flisan” SEVCH BEELINE PRECIOUS PEARL var också med under dagarna och blev placerade i öppen klass både lördag och söndag. Vi väntar dock fortfarande på hennes sista cert för att hon ska bli champion 😉

 

Pin It on Pinterest

Share This