Valputställning i Flyinge

18 nov, 2017

Dagen efter Åstorp, den 12 november, arrangerade SKK sin årliga valputställning för alla raser i Flyinge. Det var många år sedan vi var på den utställningen och vi har aldrig varit där sedan den flyttades till Flyinge. Om lokalen kan bara sägas att det var trångt, mycket trångt… Vi hade glädjen att ha 4 valpar från Izas kull anmälda, 2 av hanarna och 2 av tikarna. Alla valparna klarade den ovana miljön med mycket folk, mycket hundar, att främmande människor fick ta i dem mm så fint. Att alla 4 också fick hederspris av domaren var också mycket roligt!

Bland killarna blev “Elton” BEELINE RED SUN RISING, äg Lotti Larsson, placerad först med “Zigge” BEELINE SEARCHING FOR THE SUN , äg Björn Bengtsson på andra plats:

Zigge under bedömning:

Av tikarna var det vår “Nikkei” BEELINE RUN TO THE SUN som tog första plats följd av “Diixii” BEELINE SUN KISSED, samägd av oss och Erica Ljung, på andra platsen. Här är Diixii:

Nikkei slog sedan Elton så de blev BIR och BIM valp i sin åldersklass:

Nikkei tyckte prisrosett var mycket intressant!

Här är alla våra fyra fina valpar på rad! Fr v Elton, Nikkei, Zigge och Diixii.

Tack till alla för att ni ville komma – hoppas vi ses på kommande utställningar! Och tack till Lotta Ringwall som är så snäll och hjälper oss att visa en del av hundarna!

 

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv