Debutanter i Åstorp

18 nov, 2017

Den 11 november hade SSRK utställning i Åstorp. Den utställningen har vi varit på i många år och ofta har det gått bra. Senast blev t ex “Iza” CH BEELINE ICED CHIFFON BIS Unghund och nu var det dags för hennes döttrar “Nikkei” BEELINE RUN TO THE SUN och “Diixii” BEELINE SUN KISSED att debutera i valpklass. De har ju nyligen fyllt 4 månader som är lägsta gränsen för att få delta så det var lite spännande att se hur de skulle klara den ovana miljön och hur de skulle sköta sig i ringen. Det var 6 tikvalpar i klassen och Nikkei och Diixii var yngst men jag kan säga att jag är mycket stolt över hur de uppförde sig!

Nikkei vann klassen, blev BIR valp och i en stor final slutade hon som BIS 4! Diixii kom 3:a i klassen trots att hon tyckte det var kul och gjorde allt för att springa i kapp sin syster som gick först. Vi får finslipa på den detaljen framöver 🙂 Tyvärr inget foto på Diixii men här är vår Nikkei:

En annan som debuterade på samma utställning men i unghundsklass var “Lizzie” BEELINE PINK LEMONADE . Hennes matte Tilde som endast är 14 år gammal visade henne så fint trots att det var första gången på utställning även för henne. Ett välförtjänt “Excellent” blev resultatet. Grattis Tilde!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv