Utställning i Eslöv

18 sep, 2016

Nu har det varit så mycket med Theias alla valpar så jag har inte fått tid förrän nu att skriva om de utställningar vi varit på under senare tid. Först var vi på SKK:s utställning i Eslöv med rasdomaren Vibe Borregaard Madsen på kennel Siegers i Danmark. Det är alltid extra roligt när det är en domare som kan rasen. Det var en strålande dag som nästan var i hetaste laget då solen var het denna septembervecka.

Vi hade 5 hundar från vår uppfödning anmälda. Först ut var “Trick”  BEELINE MAGIC NUMBER, ägare Jasmine Järnepalm. Det var Tricks andra officiella utställning och han fick excellent men blev inte placerad den här gången. Det är vi dock ganska övertygade om att han kommer att bli i framtiden. Här är Trick på foto:

IMG_7467

Därefter var det tjejernas tur. “Peggy” BEELINE CHILL OUT, äg Kerstin Bengtsson fick excellent och blev 2:a i juniorklassen tätt följd av “Dezzie” BEELINE MAGIC MORNING, äg Monica Johansson som också fick excellent och blev 3:a. Här går domaren igenom Peggy:

IMG_7448

Sedan var det dags för “Flisan” CH BEELINE PRECIOUS PEARL, äg Kerstin Bengtsson i öppen klass. Hon fick excellent och vann sin klass med ck. Det innebar att hon fick tävla vidare om bästa tik och där slutade hon på en 4:e plats och fick reserv-cert. Fina Flisan! Men nästa gång vill vi ju så gärna att hon tar certet 🙂

IMG_7491

Vår egna “Iza” CH BEELINE ICED CHIFFON gick i championklass där hon blev 2:a.  Vår 4 fina tikar ingick sedan i vår uppfödargrupp som blev bäst med hp. Tyvärr var det alldeles för varmt för att vi skulle orka stanna och tävla i finalerna. Tack till alla våra duktiga valpköpare som kom och gjorde dagen så trevlig! Och ett extra tack till Lotta som visar hundarna så bra och som hjälper till att bära och släpa på alla grejor vi alltid har med oss 🙂 På fotot från vänster: Iza, Peggy, Dezzie och Flisan.

IMG_7473

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv