Springerklubben i Ask

18 sep, 2016

Dagen efter Eslöv var det dags för Springer Klubben Syds årliga utställning i Ask. I år med engelsk domare genom Vicky Warrener från kennel Waterswarren. Lika strålande väder som i Eslöv men den här dagen var vi inne i ett ridhus. Det var varmt och lite syrefattigt på slutet så vi var nog många som längtade ut. Här är Lotta med några av våra hundar:

ask2016

Först visade jag “Mezzi” BEELINE PINK FLOYD, äg familjen Sellin. Det var bara att konstatera att Mezzi glömt allt det vi tränat så det var lite “valpcirkus”. Men han fick fin kritik, som domaren sa “av det som gick att se bitvis” och han blev 2:a med hederspris. Debut på utställning var det också för Sara Erixons “Roffe” BEELINE COME UNDONE som visades av Lotta. Även han kom 2:a i sin klass.

roffe

Domaren var inte så imponerad av vare sig “Flisan”, ” Peggy” eller “Iza” även om Iza vann championklassen. Bäst kritik av alla fick “Elsa” BEELINE NO END, äg Christine Dahlberg.

elsa

Iza, Flisan och Elsa var i alla fall med i bästa tikklassen men ingen av dem blev placerade. På det här fotot ses Iza och jag:

izabäst

Slutligen hade vi en uppfödargruppen, återigen med 4 tikar och från 4 olika kombinationer och den fick mycket fin kritik och hederspris.
Tack till alla för att ni kom! Till nästa år hoppas jag att fler som vill prova på utställning för första gången provar på vid Springer Klubbens utställningar. Det är en trevlig miljö när man inte är så van. Ses vi?

Från vänster: Iza, Peggy, Flisan, Elsa

uppfgrupp

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv