Nytt rekord – igen!

25 jun, 2017

Jag är alldeles omtumlad av glädje och stolthet över mina “valpar” och deras ägare! När jag inte trodde att det skulle kunna bli så mycket bättre med 3 nya viltspårchampions på 8 dagar så fick jag veta att idag så tog “Elsa” BEELINE NO END också titeln Svensk Viltspårchampion. Stort grattis och tack till ägare och förare Christine Dahlberg och även till husse Magnus Dahlberg som nog hejat på 🙂

Vi har därför nu nytt rekord i och med att vi fått 4 nya viltspårchampions inom loppet av 3 veckor – det är helt fantastiskt! 2 av dem har BEELINE MARRAKESH EXPRESS till mamma och de andra 2 har BEELINE AMARULA ART – båda själva viltspårchampions och kikar man i stamtavlan går de tillbaka på de hundar jag startade min uppfödning med för många år sedan. Elsa är också den 18:e viltspårschampion vi fött upp. Nu ska vi fira!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv