Nedräkning

3 jul, 2017

Idag är det 6 dagar kvar till beräknad valpning för Iza. Hon har börjat visa små tecken på att det är nära förestående. Igår började hon krafsa lite planlöst i korgen som för att bädda och aptiten är inte längre helt på topp. Hon har fått större portioner ett tag nu men det verkar som det börjar bli trångt att få plats. Idag fick hon uppdelat på tre måltider och med lite gott färskfoder så åt hon lite bättre.

Iza är tjock men inte enormt tjock, jag har sett de som varit större. Men jag har lärt mig att det aldrig går att gissa sig till antalet valpar. Det kan antingen vara ett fåtal mycket stora valpar eller det kan vara ganska många men mindre. Inom bara några dagar vet vi – så jag längtar! Gör ni som tingat valp det också kanske? 🙂

Iza har också svårt att hitta ett riktigt bra ställe att ligga på, hon vankar fram och tillbaka och provar överallt. Inte ens att ligga på favoritstället i soffan verkar skönt några längre stunder, men jag fångade henne i alla fall henne på ett foto när hon bredde ut sig där:

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv