Lycka till!

5 jun, 2018

Nu har även kullen med Marres valpar åkt till sina nya familjer, vi har kramat dem för sista gången, vinkat farväl och önskar dem lycka till! Jag får ofta frågan om det inte är svårt att skiljas från valparna och det är alltid med lite blandade känslor. De har ju redan utvecklats till personligheter och de känns som de är “mina” så på det viset är det svårt att skiljas från dem. Men jag är så glad att jag alltid har så trevliga och vettiga köpare så jag är helt trygg med att valpen kommer att få det mycket bra. Hittills har jag haft rätt i det med mycket få undantag. Nu kan du se enskilda foton av alla valparna i kullen och även foton på de nya ägarna om du klickar HÄR

Den här gången kan vi trösta oss med att en av tikvalparna stannar hemma hos oss. Hon heter Beeline Marry Come Up och kommer att kallas “Maddie”. Mer info kommer snart under Våra hundar men här är hon på foto:

Beeline Marry Come Up

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv