chella

ellabäst“Ella” 

tik f juni 2009, lever/vit

e C.I.E Int SEU(u)CH ,DKUCH, NUCH, NORDUCH NORDW-10 DKW-11 Goldmoore´s Gold Dreamer u SEU(u)CH WW08 Trollängens My Chatterbox

HD B-C, ögonlyst u a. Se stamtavla och övriga uppgifter på Rasdata

Sedan februari 2016 bor Ella hos familjen Kinell i Lerhamn.

I Ellas stamtavla finns många av de mest vinnande utställningshundarna och hon har trampat på i deras spår. Under 2010 blev hon BIM hos Springerklubben och i officiell juniorklass vann hon den eller blev tvåa vid alla tillfällen. Förutom vid ett tillfälle fick hon även alltid ck och blev placerad i bästa tikklass. Under 2011 vann hon sina två första cert samt r-CACIB inom loppet av en vecka och två månader senare vann hon sedan sitt sista cert och kan nu titulera sig Svensk Utställningschampion. Så här skrev bl a den engelske rasspecialisten Frank Kane i sin kritik om henne: Top quality bitch, excellent breed type althrough”.

sandella

Ella har därtill allt övrigt som vi önskar av en springer, ett härligt positivt temperament, hon är spontanapportör och har vattenpassion i stora mått samt alltid “the will to please”. Hon är född apportör, bär alltid omkring på något. Hemma blir det allt från bollar till hennes favoritleksak som är en råtta, ett mjukisdjur från IKEA. Hon har också en kul egenhet att hon skrattar genom att dra upp sina läppar och “visa tänderna”. Vi har aldrig lyckats fånga det perfekt på foto men på ett av fotona nedan kan man ana det.

 

 

 

 

 

 

Ella fick en kull född 2014 där vi behöll Beeline Iced Chiffon som i sin tur lever vidare i våra hundars linjer fortfarande.

ellacertkokard

FILM på Ella från:
SKK Öland 2011 klicka HÄR
SKK Sofiero 2011 klicka HÄR

Ella har haft en kull född 2014, se mer HÄR Där föddes “Iza” BEELINE ICED CHIFFON som vi behöll.

Se fler foton i Ellas album, klicka på ett av fotona för att se större och starta bildspel och sedan på pilarna för att bläddra!