Beeline´s sommarträff

17 aug, 2017

Förra året var det några av våra valpköpare som tog initiativ till en kullträff på sommaren. Det var så trevligt så vi beslöt att utöka till en träff för alla i år. Båda gångerna har vi varit vid den vackra platsen som heter Saxtorpsjöarna som ligger mellan Landskrona och Löddeköpinge. Där finns fina promenadvägar, en del öppna ängar men också det som de flesta springers gillar mycket – sjöar att bada i! Den här gången hade vi en träff mitt i veckan men ändå kom hela 14 hundar med sina familjer. Familjeträff var det i dubbel bemärkelse eftersom vår “Marre” Ch Beeline Marrakesh Express både hade sin mamma på plats liksom ett antal av sina barn. Här är först 3 generationer: mormor Beeline Juliet Jubilee, dotter Beeline Marrakesh express, dotterdotter Beeline Magic Chick:

Och här är mormor och mamma Marre med 5 barn från 2 olika kullar: Beeline Magic Chick, Beeline Love Supreme, Beeline Magic Marvel,, Beeline Magic Moment och Beeline Magic Morning.

Tack till alla som kom och bidrog till en mycket trevlig dag med mycket hundsnack och många skratt! Den som förbluffade alla var “Kenzo” Beeline Beat It som inte simmade som alla andra – han föredrog att mer simma under vattenytan än ovanför. Det var en syn när man i bästa fall bara såg lite av hans svans som stack upp ovanför vattenytan. Se foton i albumet nedan!

Nu laddar vi och planerar för nästa års träff – då har vi 40-årsjubileum för kennel Beeline och då ska vi ha fest och alla valpköpare är inbjudna! Mer information kommer men jag kan redan nu säga att det blir en helg i augusti någonstans i Skåne.

Se de härliga fotona från dagen!

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv