Vindsboende i villa

huset-003

 

Vi hyr ut ett möblerat vindsplan i vår villa som ligger centralt i Helsingborg. Boendet är avsett för 1 person och består av ett sovrum på ca 10 m2 och ett allrum med snedtak på ca 20 m2. Gemensam men avskild ingång och sedan är vinden 2 trappor upp varav en smal och brant, se bild nedan. Boendet passar därför inte en rörelsehindrad. Vi har rökfritt i hela huset.

I hyran ingår tillgång till gemensamma utrymmen som kök, wc på entré plan samt tvättstuga i källarplan. Det finns ingen wc på vinden men det ingår egen dusch och wc i källarplanet. El, värme samt fri wifi via fiber ingår. På vindsplanet finns micro, kylskåp, kaffe- och vattenkokare. Cykelplats finns i garaget och det är fri 24 tim parkering på gatan.

Observera att vi har 3 hundar som har tillgång till entréplanet så du får inte vara allergisk eller inte tycka om hundar.

Karta

Buss linje 1 med täta avgångar har hållplats ca 200 m bort och linje 2 på samma avstånd – båda går till Knutpunkten där byte sker till andra bussar/tåg. Även linje 22 till Väla finns i omedelbar närhet. Det är också gångavstånd till Ramlösa station. Till Campus cyklar man på några minuter och det är bara ytterligare några minuter till Knutpunkten/city. Pizzeria och tobaks-/serviceaffär bara några minuter bort och Willys samt Dollar Store finns i närheten.

Här några foton: klicka på något för att se dem större och för att kunna bläddra. Det är lite blandat nyare och äldre foton, numera finns bjälkar i taket.