Välkommen Sally!

22 mar, 2016

Nu har jag varit på en snabb resa till Helsingfors och hämtat hem vår nya lilla valp som kommer från kennel Wildomar´s i Finland. Så låt mig presentera WILDOMAR´S SATA SALAMAA – som kallats “Satu” men som efter lite fundering nu blivit “Sally”. Hennes finska namn betyder “tusen blixtar” och hon är född på Finlands självständighetsdag den 6 december. Pappan heter Ch Adamant´s Riding High och mamman Wildomar´s Jewel to The Moon och det kommer att komma mer foton och info på Sallys sida senare.

IMG_4001

Jag var lite orolig hur det skulle vara för henne att flyga, allt nytt med ljud, ny miljö, sitta i bur och såklart själva flygturen. Men Sally klarade det med bravur, på flygplatsen tog hon personalen med storm och här vill hon hjälpa till med adresslappen – ville nog vara säker på att hon inte skickades till fel ställe 🙂

flyg

Buren var ju i lastrummet som är beläget i underdelen av planet. När vi taxade ut på plattan kunde jag höra hur hon började skrika ordentligt. Många i kabinen undrade vad det var för ljud och var det kom ifrån, bara jag som visste…Hon tystnade dock när vi hade kommit upp i luften och sov sedan nästan hela vägen hem. Där åt hon med god aptit, hälsade på de andra hundarna och sov sedan gott hela natten. Idag har hon gjort sig mer hemmastadd och hittat roliga leksaker. Jag tror hon kommer att trivas och vi med henne! Stort tack till uppfödaren Sanna Kavén för att vi fick köpa Sally!

IMG_4035  IMG_4047

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv