Utställningshelg

11 nov, 2018

Helgen den 10-11 november är det sedanvanligt SSRK:s utställning i Åstorp på lördagen och sedan SKK:s årliga valputställning på söndagen, sedan några år tillbaka i Flyinge. I Åstorp visades först “Mason” BEELINE MADE TO MATCH, äg Carina Johansson, nu i valpklass 6-9 mån. Han har varit ute tidigare och alltid placerat sig bra inkl grupplaceringar. Men den här domaren var inte så förtjust så det blev inget HP som krävs för att gå vidare. I stället blev han mycket förtjust i kullsystern, vår egen “Maddie” BEELINE MARRY COME UP som blev BIR-valp på sin andra utställning. I finalen blev hon dock inte placerad av domaren som under dagen dömt retriever.

På söndagen i Flyinge fick Mason snabb revansch genom att han blev BIR valp 6-9 mån, just för den domaren som inte placerat Maddie dagen före. I finaltävlingen slog han till och blev BIG 4 bästa fågelhund och där dömde domaren som inte hade gett honom HP dagen före! Ibland är det lite väl mycket upp och ner i utställningssvängen kan jag tycka 😉 Grattis till Carina!

Från Finland har också kommit nyheter att “Mindy” CH BEELINE LOVE SUPREME varit på den stora utställningen i Jyveskylä där hon på lördagen blev placerad som nr 3 av alla championtikar och på söndagen som nr 4. Grattis till ägaren Annica Lucander!

Här är foton på syskonen – vi är så nöjda med valparna i Marres och Colins kull och önskar dem alla lycka till under 2019!

Mason

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mason resp Maddie

Maddie

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv