Utställning i Ronneby

22 aug, 2019

För en tid sedan var vi på SKK:s utställning i Ronneby, en utställning vi gärna återkommer till då den ligger så vackert i Ronneby Brunnspark. Den här gången var teamet jag med Russin, Lotta som visade BEELINE SUN KISSED “Diixii”, Carina med BEELINE MADE TO MATCH “Mason”, Åsa med BEELINE A SUPREME AFFAIR “Saffir” och Eva med BEELINE MAKE UP “Mocca”.

Först ut var valparna och Saffir blev bästa hanvalp och Russin blev bästa tikvalp för domaren John Hartigan, Irland. Så möttes de i finalen och det blev Saffir som blev BIR valp – grattis Åsa!

Beeline A Supreme Affair “Saffir”

Sedan var det Masons tur i ringen och det gick mycket bra, han var 2:a i juniorklassen med ck och blev 4:a bästa hane totalt med reserv-cert. Grattis Carina!

Beeline Made To Match “Mason”

Beeline Made To Match “Mason”

Syster Mocca var inte långt efter genom att bli 2:a i juniorklassen med cq. Grattis Eva!

Här posterar syskonen!

Sist ut var Diixii som trots träning fortfarande reagerade på domaren. Vi vet inte riktigt vad som hänt men just i situationen i ringen vägrar hon att domaren kommer nära eller får ta i henne. Det är så synd då hon är så fin och hon har tränats så mycket men det är svårt när det bara är detta hon reagerar på och inte i några andra situationer. Det är bara att bita i det sura äpplet och inse att det blir ingen utställningskarriär för henne.

Beeline Sun Kissed “Diixii”

Så var den trevliga dagen över och vad gör man då när man är en vattenälskande springer som Russin? Jo man tar ett uppfriskande dopp i en fontän såklart! 🙂

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv