Så här på årets sista dagar är det dags att summera och reflektera – var året som gick bra eller dåligt? Jag lämnade händelser i världen för ett ögonblick och ägnade mig mer åt navelskåderi då jag gick igenom det som hänt med våra hundar och vår uppfödning. Det tråkiga först, som ändå måste nämnas, är att några blivit änglahundar. Alla med ett undantag på grund av hög ålder. Undantaget var Sam som drabbades av svår tumörsjukdom endast drygt året gammal och det är svårt att glömma. Livet som uppfödare eller som hundägare är sannerligen inte alltid någon dans på rosor. Men som tur är så överväger det positiva och det glädjande och det måste vi alltid komma ihåg.

Så när jag går igenom våra highlights för 2016 så finns det massor att glädjas över och vara stolt av! Det som är mest glädjande är att jag har så trevliga och duktiga valpköpare. En del tävlar framgångsrikt med sina hundar och jag ska inte sticka under stol med att jag blir lite extra glad över sådana framgångar. Men i vardagen är det som ger mig mest glädje det när jag får ta del av foton och berättelser om vilket härligt liv alla “mina valpar” har, så väl ni som ägare tar hand om dem och att hundarna skänker er glädje. Det är liksom en stor del av meningen med att vara uppfödare!

Avslutningsvis har jag gjort ett bildspel med foton på de hundar och händelser som utmärkt sig särskilt under 2016. Vi har t ex fått 16 nya valpar, vi kan räkna in 4 nya championattitlar, 1 lydnadsdiplom, 2 bästa uppfödargrupper och många, många andra fina enskilda placeringar och priser. Så härliga minnen! Stort grattis och tack till alla ni som medverkat på olika sätt! Vi ses väl där ute under 2017?

/Eva

Tips! Bläddra fram eller bakåt med pilarna för att se samtliga foton

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv