SSRK Hasslarp 28 maj

28 maj, 2016

Den sista helgen i maj varje år har SSRK sina utställningar i Hasslarp och där har vi varit många gånger och vi har också haft stora framgångar där, bl a BIS en gång och BIS Junior två gånger. Idag hade vi också fina framgångar och allra bäst gick det för “Flisan” BEELINE PRECIOUS PEARL som var ute för första gången efter sin valpkull förra året. Hon strålade och Lotta visade henne fint till vinst i öppna klassen med ck och sedan slog hon till och vann certifikatet och blev totalt 2:a bästa tik.

IMG_4938

svartram

Jag tror Flisan lipar och säger “tji fick ni” till konkurrenterna 😉

Domaren, Axel Komorowski från Tyskland, tyckte också om Flisans dotter “Peggy” BEELINE CHILL OUT som kom 3:a i en stor klass med 8 juniortikar – och ck fick hon också. Stort grattis till ägaren till båda tikarna, Kerstin Bengtsson!

IMG_4968

Det var också premiär för vår delägda “Zamantha” BEELINE MAGIC CHICK och hon var hack i häl på Peggy och kom på 4:e plats. Slutligen hade vi en uppfödargrupp med 4 tikar där även vår egen “Iza” ingick och vi blev näst bästa grupp av fyra anmälda – och därtill med hederspris vilket vi är mycket stolta över. Kritiken: “Very similar in size, type, head and proportions. Correct in movement and very nice temperament”. Och det är det  uppfödargrupper går ut på – att man har hundar som är lika varandra. Här foto på Zamantha, 11 månader:

zamant11

zamanthuv11

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv