Malmö nästa

12 mar, 2016

Igår satt jag och njöt av livesändningen från Cruft´s, en av världens största och mest ärofyllda utställningar. Den går årligen i Birmingham. Förra året var jag på plats och fick njuta, inte bara av vackra engelsk springer spaniels, utan även av alla andra raser. Det är ett fyrverkeri av uppvisningar och tävlingar inom områden som man knappt trodde fanns och toppat med en enorm tillbehörsmässa kan detta verkligen sägas vara hundägarens Mecca. Bästa springer blev en ung hane från kennel Sieger´s i Danmark – det är alltid extra roligt när någon från de skandinaviska länder blir bäst i rasens hemland 🙂

Idag blev det därför ny inspiration till att på allvar ta tag i att göra Iza fin till nästa helgs stora utställning som är SKK:s i Malmö. Engelsk springer bedöms på söndagen så kom förbi och säg hej om du är i närheten! Mellan 9-12 är säkraste tiden. Förutom Iza kommer vi ha med Kerstins unga Peggy, BEELINE CHILL OUT.

Iza gillar att bli ompysslad på trimbordet för hon vet att det vankas godis. Mitt största problem är nog att få henne att stå upp när det behövs, hon ligger helst.

IMG_3843

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv