Zoies kull 2013

Zoie´s valpar med Wall-E är födda, de kom den 14 augusti. Se mer information och foton nedan, dels om föräldrarna dels kommer vi att lägga upp valparnas egna fotoalbum.

Alla valpar är sålda men är du intresserad av valp i en kommande kull så kontakta oss gärna.  Givetvis är du även välkommen att kontakta oss med frågor om rasen eller våra hundar. Maila helst eller ring – se under Om oss/Kontakt. Missa inte vår information och Questions&Answers under “Köpa valp”.

Vi lägger löpande upp foton på valparna. Så följ deras utveckling från nyfödda genom att klicka här på

VALPARNAS FOTOALBUM – klicka här!
Senast uppdaterat den 13 oktober

Far  
wallenorgefix

walle130120b

 

 

DK Jv Nord Jv 12 LORDSETTS WHITE TRACK BACK TO LINMOOR
“Wall-E”
lever&vit, född 2011
e GBSHCH Mompesson Cavendish
u PlCH JPLCH JCZCH Linmoor Back On Track
HD A och ögonlyst utan anmärkning
Wall-E är en ung trevlig hane som vi tycker mycket om såväl exteriört som när det gäller temperamentet. I sin stamtavla har han helt engelskt blod med den flera mycket kända hundar, t ex Ch Mompesson Royal Destiny. På mammans sida har han likaså kända hundar, t ex Ch Goldmoores Golddreamer, som också är pappa till vår Ella. Det borgar för glada, framåt och mycket trevliga valpar!
På utställning har han flera cert i Sverige, Norge och Danmark.

 

Mor
zoie3ram

zoiehuv2012

CHARLESCROFT SHINE ON
“Zoie”
lever&vit f 2011
e SE(u)UCH Nord JV-10 Ww-11 Barecho Zuper Playmaker
u Charlescroft Magpie
HD A och ögonlyst utan anmärkning
Det här blir Zoies första kull och vi hoppas att hon kommer att nedärva sitt härliga temperament till sina valpar. Hon har verkligen vad vi säger om rasen “the will to please”, följsam, lätt att lära och alltid glad. Hennes stora passion är att antingen dribbla med bollar (hennes pappa kallas för Messi…) eller att hoppa jämfota 🙂 Full fart ute men älskar att sova i knät – det är Zoie det.På utställning har hon blivit BIR valp och hon har fått Excellent den enda gången hon är utställd i vuxen ålder. I gengäld har hon en mycket känd syster, Ch Charlescroft Soho, som har vunnit mycket och är både svensk och norsk utställningschampion. Vi får ta tag i utställningsbiten senare!

Du kan se fler foton på hennes egna sida HÄR