Kiwi

20 aug, 2016

Ännu ett sorgligt besked har nått oss och det är att “Kiwi” BEELINE FUTURE FUN har lämnat oss. Hon blev över 13 år gammal, vilket är mycket för en springertik, och under alla år bodde hon hos sin matte Pia Aspengren i Mölndal som tog så väl hand om henne. Kiwi var en av vår “Easy´s” CH BEELINE ANGEL´S PLACE valpar, hon hade 3 kullar och vi misstänker att Kiwi kan vara den sista som var i livet. I tidigare blogginlägg här kan du läsa om Kiwis kullbror Linus.

Så här skriver Pia:” Hej Eva!

Jag ville skriva till dig och berätta att Kiwi inte längre finns med oss! Vi valde att hon skulle få sluta sina dagar i måndags. Det är mycket sorgligt och tomt men vi vet ju alla som har hundar att det oundvikliga slutet kommer en dag. Hon fick många och väldigt bra år och var aldrig ensam. Det visade sig bli problem på slutet då hon inte hörde något sedan några år tillbaka och att hon såg allt sämre. Det var svårt att lämna henne för att hon skällde som om vi hade glömt bort henne. Hon hade också en juvertumör som växte hastigt. Hon var inte särskilt bekymrad över sina tillkortakommanden men hon ville inte längre gå med ut på promenaderna och att leta efter mat var det enda hon tyckte var intressant. En liten incident hände på en kort promenad i somras. Hon blev påflugen av en Rhodesian Ridgeback som smet från sin mattes bil. Kiwi såg ju inte varifrån den attacken kom och kunde inte heller förutsäga eller värja sig och efter den blev hon lite orolig. Den värdigheten ville jag inte att hon skulle förlora och jag bestämde mig för att vi måste ta avskedet. Kiwi blev ju en gammal hund, många fina minnen och mycket kantareller har hon gett oss.
Tack för att vi fick lov och förtroende att ha henne hos oss!”
kiwigammal
Här är ett foto på en yngre Kiwi tillsammans med sin matte. Tack för att du tog så väl hand om henne Pia –  run free Kiwi!
kiwiung

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv