Gott Nytt!

31 dec, 2018

Dags att summera 2018 som gett oss massor med glädje men även en del sorg. Till glädjeämnena hör minnet av firandet av vårt 40-årsjubileum, det blev helt oförglömligt! Du kan läsa om det här på vår hemsida. Tack till alla valpköpare som kom med sina hundar och alla som hjälpte till att göra dagen så fantastisk!

Vi har också fått ett antal nya championtitlar på Beelinehundar: FICH, LICH, BALTUCH (tre utställningschampionat) 2 x NOVCH, SEVCH och den imponerande titeln Nordisk Viltspårchampion (fyra viltspårschampionat). Vi har fått vår högst meriterade uppfödda hund någonsin genom SEU(u)CH FICH EECH LICH BALTUCH SEVCH NVCH FIVCH NORDVCH BEELINE LOVE SUPREME. Därtill har en hund tagit 2 st cert i Rallylydnad som är en relativt ny tävlingsgren. Flera av valparna ur Marres kull har redan visat framtassarna på utställning med BIR och grupplaceringar i finaltävlingarna.

Till glädjeämnen hör också de15 nya valpar som vi hälsat välkomna till världen. Sorgligt var att vi förlorade 2 stycken, det är alltid svårt att komma över, och den här gången var det svårare än annars. Vi har haft lite för mycket veterinärbesök, bl a blev det två kejsarsnitt och en livmoderinflammation samt lite annat. Det har också varit en parning/dräktighet som inte alls blev som vi hoppats på. En av våra valpköpares hundar gick bort mycket hastigt och alldeles för ung vilket var en chock både för ägaren och för oss. Att vara uppfödare innebär att det inte alltid blir som vi hoppas och planerar för tyvärr. Men så länge glädjeämnena kan överskugga sorgen så ser vi ändå framåt.

Nu siktar vi på 2019 som vi hoppas ska bli ett riktigt bra år med nya fina valpar och att få se all den glädje våra hundar skänker sina ägare oavsett om de är ute och tävlar eller ej. Tack till alla nuvarande och kommande valpköpare, andra uppfödare och alla andra springerälskare – önskar er ett riktigt GOTT NYTT ÅR!

P.S foto är på Ch Beeline Iced Chiffon, Iza

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv