Dubbelchampion!

9 aug, 2017

Ny championtitel! Den här gången är det EECH SFVCH BEELINE LOVE SUPREME “Mindy” med matte Annika Lucander som slagit till. De bor i Finland och Mindy är ju redan finsk viltspårchampion men i veckan har de varit på besök i Skåne. Då passade de såklart på att också anmäla sig till ett viltspårsprov och vid första starten idag så fick de ett 1:a pris med mycket fin kritik från domaren. Vi säger hurra och grattis till den fina prestationen att inte bara vara estnisk utställningschampion utan nu också vara dubbelchampion i viltspår. Mindy personifierar springerns egenskap av “brains and beauty”. Tack Annika för att du jobbar så bra med Mindy!

Mindy tar den 18:e viltspårstiteln i vår uppfödning och vi är extra stolta att hennes mamma “Marre” (som också är viltspårschampion)  BEELINE MARRAKESH EXPRESS nu har 3 barn som tillsammans har 4 viltspårschampionat.

Mindy älskar också att bada och simma så som belöning tog vi henne till stranden efter provet för nog var hon värd att ta ett premiärdopp i Öresund. Så här fin var hon innan hon hoppade i!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv